Tekil İleti gösterimi
Alt 12.07.2007, 07:54   #8 (İleti Bağlantısı)
Turak
Türkçü

Turak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 766
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk un aptalca ifadeleri

Alparslan Türkeş 'Kürtler bizim öz kardeşimizdir. Ben inceledim Kürtler'de Turani bir soydan geliyor' diyerek aramızda fark olmadığını söylemiştir.
Ulan aptal kafali Ekrem ozturk sen kimsin ki bu sersem maymun soyunu Turan icine alirsin.

Onlar Diyarbakır’ın Ülkücü Kürtleri. Kürt yazarları okuyor, Ciwan Haco, Şivan Perver’in şarkılarını dinliyor ve tüm Diyarbakırlıların MHP'li olmasını istiyorlar.

MHP'li bir Diyarbakır düşlüyorlar

mhp li Cihan kayaalp denen diyarbakir kirosunun soyledikleri

"Ben Diyarbakır’da yaşayan bir ülkücüyüm. Zaza Kürdüyüm. Ailem ile Kürtçe konuşuyorum,Her türlü kürtçe müziği dinliyorum, Kürt yazarların kitaplarını okuyorum. Bunlar yaşadığım kültürün içinde birer parça. Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve onun çizgisinde olan akrabalarım var. Onlarla ilk başta fikri bir çatışma yaşadık, ama şimdi birbirimize alıştık. Ocağa gelen herkesin durumu hemen hemen aynı. Ben Nevşehir’de de yaşasaydım ülkücü grubun içinde olurdum.

Yukarıdaki sözler Diyarbakırlı bir gence, 26 yaşındaki Cihan Kayaalp’a ait. O Diyarbakır Ülkü Ocakları Temsilcisi. Olaylara bakışı farklı ve Kürtlerin bu hareket içinde olmalarında bir terslik görmüyor. “Kürt ülkücüler olabilir. Biz ırkçılık yapmıyoruz, Türkiye ‘Kürt Ülkücüler’ veya ‘Ülkücü Kürtler’ kavramlarına yabancı değil aslında. Alparslan Türkeş, yıllar önce “Milliyetçi Çalışma Partisi’nde Kürtler var.” dediği zaman herkes şaşırmış salt milliyetçilik yapan bir partide Kürtler nasıl barınır sorusunu sormaya başlamıştı. Değişen dünya ile birlikte değişen milliyetçilik tartışılırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aralık 2004’teki Çağlayan Mitingi’nde yaptığı konuşma bu değişimi gözler önüne sermişti. Türkiye’nin bir çiçek tarlası olduğunu farklı renklerdeki ve kokulardaki çiçeklerden oluştuğunu, söyleyen Bahçeli, “Bin seneden beri birlikte yaşadığımız Diyarbakırlılar…” diyerek MHP çizgisinin değişen fikir konseptini ve Kürtlere bakış açısını belirlemişti. Anlaşılan her siyasi parti gibi MHP’nin yolu da Diyarbakır’dan geçiyor.

Gelde delirme simdi.Bu serefsizlik degilde nedir ? Ulkuculerin yaptigi bu hatalar bu duzenbazliklar bu sahtekarliklar Turk milliyetciligine vurulmus kara bir lekedir.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
Turak Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla