Alıntı:
|
Emin Deha Sönmezışık´adlı üyeden Alıntı
Bu konu hakkında Kazım Mirşan'ın araştırmalarını okumanı öneririm...
Ama sen hala alay edip uzaylılarda Türk'tü dersen kusura bakma aramızda işin yok...Bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan,araştırma yapmadan,arkeolojik eserleri görmeden yorum yapma çünki bu bilimsel bir konu.Göktürk alfabesini bilirsin,iskandinav dillerini bilirsin,arkeolojik kazılardaki eserleri görürsün ondan sonra sana yorum yapmak düşer!
Ben senin gibi Türk tarihini sadece 1500 sene olduğunu zanneden insanlara Türk tarihinin ne kadar eski ve gelişmiş bir medeniyet olduğunu kanıtlamak istedim,hala inanmıyorsan demekki senin damarlarındaki kana güvenin yok!Sen eziksin!Senin aklın almıyor,senin beyninde sorun var!
|
Birincisi Kazım Mirşan Türkler'in kürtler'den geldiğini öne sürüyordu,o zaman onuda kabul edelim.
İkincisi bu otağda işim olup olmadığına sen karar veremezsin,eğer yazdıklarım sakıncalı görülürse engellerler olur biter,artı Türk uygarlığının gelişmişliğini kabul etmediğimi nerden çıkarıyorsun yada kanıma güvenmediğimi?
Üçüncüsü Türk tarihinin 1500 senden ibaret olduğunu zannetmiyorum,Avrupalı gibi düşünmüyorum,bunları sen uyduruyorsun,nerenden çıkardığını anlamadım orası ayrı.
Dördüncüsü,ki eki ayrı yazılır,"geri zekalı" iki sözcükten oluşur ve içinde bir tane k vardır,Göktürkçe öğrenmeden önce Türkçe yazım kurallarını öğrenseydin belki daha az saçmalardın.
Beşincisi 11 gündür üye olmana rağmen 135 tane iletin var,kimin bilgiçlik tasladığını ortada.
Ve altıncısı o hakaretleri yüzüme karşı söyleyemiceksen hiç söyleme daha iyi kendi ezikliğini,yada moda olmuş tabirle klavye delikanlılığını göstermiş olursun sadece.Eğer sorunun varsa özel ileti izni ister ordan küfredersin,gerekirse sanalda değil gerçekte de konuşuruz bunları.