|
Bak şimdi sen benim bütün iletilerimi oku,135 tane veya değil benim üslubuma dikkat et,bir tane bile sana söylediğim tarzda bir cevap bulamazsın...En aşağılık insana bile bu tarzda cevap vermedim.Şu otağda ilk defa sana karşı böyle kelimeler kullandım.Nedeni ise Bilimsel bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan ezbere konuşman...Eğer bu tip konular hakkında yorum yapıyorsan kısa yorumlar yapıp kestirip atma,bulduğun kaynaklar ile Tugay Kürüm hocanın anti tezini kanıtlamaya çalış...Bu dilin düşündüğün gibi eski iskandinav dillerinden biri olduğunu kaynak göstererek kanıtlamaya çalış sana saygı duyarım.
Kazım Mirşan kürtlere Türk diyor ama hiçbir belge ve delil gösteremiyor ve bilimsel değildir,şimdi bu adam kürde Türk dedi diye infazmı edelim?Söylediği hiç bir şeye inanmayalım mı?Ayrıca dilin sürçtü veya cehalette bulundun herneyse Kazım Mirşan Türkler'in kürtlerden geldiini değil kürtlerin Türkler'den geldiğini söylemiş.
Türk tarihi araştırmalarında yeterince belge ve delil kullanarak birtakım şeyleri açıklıyor,benim için Kazım Mirşan bilimadamıdır ve belgelerle kanıtlayarak yaptığı işlemlerde bilimdir,bilimin tanımı budur,kürtlerin Türk olması da bilimsel değildir...
Öbür yazdıkların konusunda seni ciddiye almıyorum çünki yazacak bir savunmak olmadığı için ucuz siyaset yaparak saçmalamışsın!