15.07.2007, 20:32
|
#1 (İleti Bağlantısı)
|
|
Otağ Yöneticisi
İletiler: 2,155
|
Yeni Otağımız..
Evet Değerli Irkdaşlarım,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Yeni Otağımızı açmış bulunmaktayız. Otağımızın tarzını değiştirmeyi sitemizi açtığımızdan beri düşünüyorduk. Çünkü sitemizin rengiyle forumumuzun rengi uyumsuzdu. Fakat sitemizin yapımı için yaklaşık 1 yıl kadar uğraştığımdan, forumu değiştirmeyi hep erteledim. Diğer Otağımızın kapanması, bu değişikliği yapmamıza vesile oldu. Kemal kardeşimle de, forumun renginin ve tarzının değişmesi gerektiğini devamlı konuşuyorduk. Şunu da belirmek isterim ki; otağ değişikliğini, içerikten ve duruştan çok, şekilciliğe önem veren sanalcılar istedi diye yapmadım. Zaten daha onlar söylemeden bu işe başlamıştık. Belirttiğim gibi, bunu çoktandır düşünüyorduk. Bunun yanında, bu değişikliği, kapanan kardeş otağımızın tarzına alışmış olan fakat bu yönde bir istekte bulunmayan ve şekilci olmayan, yalnızca Türkçülükle ilgilenen ırkdaşlarım için yaptım.<o:p></o:p>
Yeni otağımızı; en kaliteli ve en profesyonel biçimde tasarlanmış forum markası olan; lisanslı, orjinal ve son sürüm Vbulletin forum kullanarak hazırladım. Eski forumumuz amatörce hazırlanmış bir forum markası olan PhpBB2 forumdu. İki forumun veritabanı sistemleri birbirilerinkine uygun olmadığı için eski forumun veritabanını Vbulletin'in veritabanına dönüştürdük. Bu dönüştürme işi ve forumun Türkçeleştirilmesi biraz zamanımızı aldı ama sanırım buna değdi. Umarım ırkdaşlarım yeni otağımızı beğenirler. <o:p></o:p>
Bu arada veritabanı aktarımı sırasında bazı ırkdaşların imzalarında kullandıkları kodlardan kaynaklanan bozulmalar oluştu. İmzalarında bu tip sorun oluşan ırkdaşlara, imzalarını yeniden düzenlemelerini rica ve tavsiye ederiz.
Bunlara ilaveten, kimlik bilgileriniz bölümünden otağ varsayılan ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Bir örnek verecek olursak, ileti yazdığınız kutucuğun görünümünü değiştirip işlevini arttırabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "Kimlik Biligileriniz >> Ayarları değiştir" yolunu izleyip, sayfanın en altında görülen menüden resimde görülen özelliği seçmektir.
Forumu kullanmakta zorluk çeken veya forum hakkında soru sormak isteyen arkadaşlar otağımızın İnternet bölümüne başlık açıp sorularını yöneltebilirler.
Yeni otağımızın, Türklük ve Türkçülük için iyiliklere ve güzelliklere vesile olmasını dilerim. Yeni otağımız, Türk ırkına kutlu olsun!<o:p></o:p>
Konu Gök Yeleli Bozkurt tarafından (15.07.2007 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir..
|
|
|