Tekil İleti gösterimi
Alt 16.07.2007, 01:03   #10 (İleti Bağlantısı)
ATİLLA.
SAVAŞÇI

İletiler: 46
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Askerliğimi komanda olarak güney doğuda timin bixi cisi olarak yaptım.Dikkat ettiğim bir şey vardı,er time numunelik bir kürt eniği yerleştirilmişti.Komanda bülüğümüzde beş tim vardı ve bizden sonra gelen timlerdede bunu gördüm.Benim timimdeki istanbul doğumlu aslen ağrılı bir kürt tü.
Sizlere gercek bir olayı anlatayım.
Üç dört günlük bir operasyondayız yerimiz gabar dağları dar gecit mevki oparasyonun üçüncü gecesi hava rüzgarlı ve cok afif yağmur çileşiyor yanımda kardeşim dediğim erzurumlu dadaş (acemi birliğinde onu kürt sanmıştım hatta onunla tartıştım sen kürtsün dedim niye inkar ediyorsun diye filan ama dadaşların Türk olduğunu bilmiyordum oda bana Türk olduğunu kürtleri benim kadar sevmediğini ve onların isimlerni kirlettiğini bana anlattı ve o günden sonra hiç ayrılmadık)ağrılı kürt eniği vardı.kürt eniğini aramıza almamızın nedeni onunla dalga gecerdik onu hep aşağılardık bu oşumuza giderdi.Saat gece yarısı üç suları birden silah sesleri gelmeye başladı bu ilk catışmamızdı iki üç dakikalık saskınlık gectikten sonra toparlanıp ilk işim görüş alanımızı aşağıdaki calılıkları tarayıp beklemeye gectim .Güney doğuda komando olarak yapanlar bilir bixi lerin üstüne sukup takılır gece görüş ben güzümü ayırmadan cevreyi gözetledim
dadaşlan aramızda kürt piçi vardı ama onu o dakikalar hiç farketmedim konuşmalarımız hep dadaşlandı.Meğersem o..evladı kafasını hiç kaldırmamış taşın arkasına pusup kalmış.
O günden sonra onu yanımıza dahi yaklaştırmadık tim komutanımıza bölük komutanımıza durumu bildirdik timden cıkarmak istedik ama olmadı şimdi msn de konuşurken dadaş kandaşımla ona bir tekme vurup aşağı atmadığımız için kafamızı yiyoruz.
ATİLLA. Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla