Tekil İleti gösterimi
Alt 19.07.2007, 02:18   #1 (İleti Bağlantısı)
Anadolu Kurdu
Türkçü

Anadolu Kurdu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ermeni Sorunu

Bu ülkenin ilelebet var olmasını istiyor musun? Oku o zaman. Yahudiler Hitler'in elinden kurtulduklarında hiçbir şeyleri kalmamıştı. Bırakın devlet kurmayı yiyecek ekmekleri dahi yoktu. Ancak uluslararası camia Almanya'nın soykırım yaptığını kabul ettiğinde Yahudilere tazminat yolu açılmış oldu. Yahudiler açtıkları davalarla neredeyse tüm alman şirketlerini ve alman bankalarını tazminata mahkûm ettirdi. Bugün satılan bir Mercedes’ten bile belli oranda İsrail hükümetine pay gidiyor ve bu durum gizli değil, zaman zaman gündeme geliyor. İsrail bugün Dünya’nın en zengin ülkelerinden biri. Ülkelerinde nükleer reaktörlerden tutun en son teknolojiye sahip uçak fabrikaları bile var. Ancak Hitler döneminde Dünya’nın en gelişmiş ve en zengin ülkesi olan Almanya bir dönem toparlanmış gibi görünse de belini doğrultamadı. Ekonomisi son 10 yıldır gittikçe kötüleşiyor. Ermenistan fakir bir ülke. Sanayileri, markaları yok. Avrupa’nın lider ülkelerinden biri olan Fransa’nın bu sözde soykırımı tanıyıp bize tazminat davası açılması yolunu açması bir anda tüm diğer ülkelere sıçrayacak. Ermenistan hükümeti açacağı tazminat davalarıyla Türkiye’yi zor duruma düşürecek. Zaten belimiz kurulduğumuz günden beri bükük duruyor, bu tazminatlar Osmanlı’yı çökerten kapitülasyonlar gibi bizi de çökertecektir. Siyasi görüşün ne olursa olsun, bu memleketin insanıysan bu maili yayabildiği kadar yay, şu bilinçsiz halkını uyarmaya çalış. Fransız markalarından alışveriş yapma, 3 kuruş fazla ver, 2 adım fazla yürü başka marka kullan. Cebin haysiyetinin önüne geçmesin.
Bu maili aldımda sizinle paylaşayım dedim. Fakat yinede sadece fransız mallarını almamanın bu sorunu gidereceğini sanmıyorum.