Tekil İleti gösterimi
Alt 19.07.2007, 21:57   #22 (İleti Bağlantısı)
BÖRÜ YABGU
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
TÜRKÇERİSİ adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Saygıyı bir kenara itip bana ''siz'' yerine sanki uzun zamandır tanışıyormuşcasına ''sen'' diye hitap ettiğin için bende sana aynı şekilde davranacağım.

Bilimsel araştırma yapmadığımı ancak elimde bilimsel veriler bulunduğunu söyledim ve aşağılık Hititlerin kullandığı dilin, Ural-Altay Dil Ailesine ait olduğundan onların Türk soyundan gelemeyeceğini söyledim. Bunu bilim söylüyor. İnsanlar bazı küçük sorunları çözmek için bilimsel araştırma yapmaz; örneğin ''suyun kaynaması 100 derecede olur.'' Bunu herkes bilir, muhtemelen sen de biliyorsundur ancak bu sonuca araştırma yaparak varmamışsındır çünkü bu konuda çok daha önceden araştırmalar yapılmış ve sende bunu bir yerden okuyarak öğrenmişsindir.

Konuyu sapptıran ve demogoji yapan sensin! Tezin öne sürülüş amacında mutabıkız. Tez işte adı üstünde kanun haline gelmemiş. Sen bunu kabul ediyorsun ben etmiyorum. Sen kabul etme nedenlerini sıraladın ben kabul etmeme nedenlerimi sıraladım. Ancak olayı saptırıp ''Sen Başbuğa hakaret ediyorsun'' demek çok yersiz ayrıca çok komik. Hiç bir Türkçü hatta Türk ya da Türk olmayan bir insan Başbuğ'a hakaret edemez.
ÖNCELİKLE OTAĞ YÖNETİCİLERİYLE KONUŞMA ÜSLUBUNA DİKKAT EDECEKSİN,BİLDİĞİN BİR KONU VARSA ÇAMUR ATMADAN,ADAM GİBİ TARTIŞMASINI ÖĞRENECEKSİN!
KUŞ DIŞKISI KADAR BEYİNCİĞİNLE,EKLEDİĞİN 20-25 İLETİYLE KİMSEYE,ÖZELLİKLE BİR OTAĞ YÖNETİCİSİNE DERS VERME CÜRETİNİ GÖSTERMEYECEKSİN.
ÜYELİĞİN İPTAL EDİLMİŞTİR!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla