Tekil İleti gösterimi
Alt 23.07.2007, 20:47   #14 (İleti Bağlantısı)
KurtcebeNoyan
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Konuyu geç fartkettim galiba.

Selcen teyzemize hoşgeldiniz diyorum..O bir bakıma bizden daha şanslı Atsız Atamızı görmüş onunla konuşmuş.Değerli evdeşininde mekanı Tanrı dağı olsun ...Yanlış zamanda doğmuşum gibi hislere kapılıyorum..Ama Yüce Gök Tanrım beni bu dönemde yarattı ve bu çağda Türklük için mücadele etmemi istedi.

Gelelim Türkçe isimlere.

Yer İstanbul Fatih..Malum yobazların çok olduğu bir mekan..Orada yaşayanlar arasında Türk adı bulman imkansız gibi birşey.

Hatırlıyorum yıl 1990 küçükken annemle İzmire Ananemin çocukluk arkadaşını ziyarete gitmiştik..Annem benim adımı ona söyleyince kadın '' töbe estagfurullah '' demez mi? ''Bu ismde neyin nesi bu kuranda yok. Bu çocuk cennete giremez bu isimle'' diye ekledi..Ben 7,8 yaşlarındaydım..Münakaşa pek aldırış etmemiştim..Benim adımı kulllanan biri müslümanları büyük bir kıyımdan geçirmişmişte..Sayıklamalarıyla canımıda sıkmamışdeğildi hani ama söylediklerini ölçüp tartamıyordum..annemdeonu kırmamak için olayı geçiştirmişti.Oysa adımıda annem koymuştur..O rezil kadın imamhatip liselerinde öğretmenmiş şimdi emekli olmuştur mutlaka.
Lanet olsun çöl bedevilerinin diniyle bizi karanlığa saplayanlara..pis arabın kültürsüz emperyalizmini bize yedirip milli benliğimizi unuttumraya çalışan yobazlara cevabımız kılıcımız olacaktır. demek ismi kuranda geçemeyn cennete giremezmiş.Varsın girmesin..Arabın cennetinde arap sapıklarıyla birlikte yaşayacağıma cehennemin dibini boylarım daha iyi.
Bu arada adım Cengizhan.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla