Tekil İleti gösterimi
Alt 26.07.2007, 23:40   #12 (İleti Bağlantısı)
Brakisefal
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
mavi ay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben Osmanlı Sultanlarının herbirine derin saygı ve büyük sempati duyarım. B,z,m milletimizin bi özelliği vardır ki insanların hep olumsuz yönlerini abarttıkça abartır buna rağmen iyi yönlerini dile bile getirmez. Kusursuz insan olamaz. Padişah olmuş başka biri olmuş bu değişmez. Peygamberlerin bile hatalar yaptığı dünya da bazı yanlışlar için o insana "kötü" etiketi yapıştırmak bize yakışmaz. Abdülhamid çok mümtaz bir şahsiyettir.
Ayrıca Sayın Brakisefal : Abdülhamid'i beğenmiyor, itimad etmiyorsunuz tamam diyelim buna. Atsız Ata 'yı da tutarsızlıkla itham ediyorsunuz. Sizin fikrinizdir lakin burası Atsız'ın yolunda yürüyenlerin forumudur. Bizler Atsız'ın düşüncelerine gönül vermiş ve kendi düşüncesi yapmış insanlarız bu sebeple burdayız yoksa internette başka forum mu yok...
Şahsen ben fikirlerinde tutarsızlık gösterdiğini düşündüğüm birinin adı altında kurulmuş bir foruma üye olmam asla. Ve hiçbir zaman çelişik sözler ettiğini düşündüğüm insanın ardından yürüyenlerin bulunduğu ortama da girmem. Siz neden burdasınız? İtimad etmediğiniz birinin adını taşıyan bi forumda bulunmanız bana çok garip geldi doğrusu...
tutarsızlık ithamı benim hiç bir kelimemde yok. kaldı ki benim ne şekilde nerede olacağımı sorgulamaya ne yetkili bir mercisin, ne de böyle bir haddin var.

"B,z,m" milletimiz kanlarında Türklük dışında pek çok genetik yapıyı taşıyanlara yeterince itimat etti. Benim algıladığım Türkçü düşünce; bunun son bulması gerekliliğidir.

Ayrıca osmanlı padişahları konusunu vs uzatmaya meraklı değilim. Yöneticinin bahsettiği gibi; iktidarın Arap K.rt Parti'sine geçtiği şu günlerde tartışacak çok daha hayati konu var.
Brakisefal Çevrimdışı