Tekil İleti gösterimi
Alt 29.07.2007, 12:03   #49 (İleti Bağlantısı)
Buğra Kun
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 213
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
QasqırJürek adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben insanın tipine bakarım, ben burda atmıyorum, tanışlarımı söylüyorum.
Bak kardesim ben sana atiyorsun ya da yalan soyluyorsun demedim. Yazdiklarimi iyi oku.
Alıntı:
Giresuna gelince herkes gibi bende laz zannediyordum, ama tanıdığım giresunların çoğu dediğin gibi tam Oğuzlu tiplidir, ama istisnalar vardır ki bunlarda Türküm diyorlar.
Yine yaziyorum, soru cogunlugu safkan Turk olan bir ilimiz var mi seklinde gelmis ve cevap verenler de % 100 degil, % 100'e yakini Turk'tur diye cevap vermisler. Yani istisnalar olabilir demisler.
Alıntı:
Trabzon ve bayburttaki tanışlarımın büyük çoğunluğu kırmadır, bunu kendi ağızlarından duydum
Bayburt'u bilmiyorum, ancak Trabzon hakkinda biraz bilgiye sahibim. Trabzon'da gayriTurk yerlesim birimleri az da olsa mevcuttur, tabi bu butun sehir insanini kirma yapar mi, yani cogunlugun Turk olmadigini gosterir mi bilemem. Buna Trabzonlu veya Trabzon'u cok iyi bilen irkdaslarimiz cevap versin.
Alıntı:
Bayburt ve Trabzona gelince %100 saf Türk demek çok yanlış, o yördeki tanışlarımın büyük çoğunlu kırmadır.
Bir de benden alinti yaparken, yazdiklarimin arasina, boyle bir cumle eklemissin. Onu degistirmeni istiyorum. Hayir alintiyi okuyanlar, Trabzonlularin cogunlugu kirma diye, senin degil de benim yazdigimi dusunecekler.