Tekil İleti gösterimi
Alt 29.07.2007, 17:34   #53 (İleti Bağlantısı)
Buğra Kun
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 213
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
ataTURKiye adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Buğra Kun Kardeşim TÜRK olması önemli tabi ama AKP 1. cıkıyo orda Bu nasıl iş.Sade TÜRK olmakla iş Bitmiyo.Onu içinde Hissediceksin TÜRK dendimi Tüylerin diken diken olucak ki ozaman anlayım işi.Osmaniye ve içel Benim bildiğim en fazla Bu kriterlere uyan iller Bilemem siz nasıl düşünürsünüz.
Gök Tengri TÜRK'ü Korusun ve YÜCELTSİN .!
Simdi guzel kardesim, iyi soylemissin hos soylemissin de, senin yazdiklarin bana biraz memleket kahvelerini hatirlatti.

Bizim oranin kahvelerinde laf lafi actigi icin millet konusmaya doyamaz. Bir hikayeye gore; Hasan emice kahveye gelir ve bir masaya oturur, cayindan bir yudum aldiktan sonra, milleti kendi masasina davet edip, koyun muhtari hakkinda ne dusunduklerini sorar.

Masaya oturan herkes hararetli bir sekilde muhtarin icraatlarini tartisirken, Hasan emice masadan kalkar ve bos kalan saldalyeye Mehmet emice oturur. Muhtarin icraatlarini konusmaktan sikilan Mehmet emice "Muhtari birakin da, Halime'nin kizinin durumunu konusalim" der.

Iste senin konuya yaklasim tarzin biraz Mehmet emiceninkine benzemis. Benim de Giresun'dan cikan rezil secim sonuclari hakkinda soylecek cok seyim var, ancak bu baslikta degil.

Sanirim, herkes bizi milletce, arap, fars veya k.rtlestiren yegane sebebi iyi biliyor. Arap'i, fars'i, k.rt'u, laz'i kardes belleten ve milletimizin beynini uyusturan o virusu damarlarimizdan atmadikca zor duzeliriz....