Tekil İleti gösterimi
Alt 30.07.2007, 21:16   #6 (İleti Bağlantısı)
Balbal
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 880
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
yaşlıtürk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Evet hakısın,ama bizde niye hep beklenti olsun???Biz hep lider mi bekliyoruz?Biz büyük TÜRK milleti güdülecek koyunmuyuz ki hep başımızda birisi olsun???Kendimiz neyiz biz???Biz çok BÜYÜK BİR IRKIZ!!!!!!BUNU Unutmayınız!!!.Belki biraz sinirlendim,kusura bakmayın.Affedersiniz biz koyun sürüsümüyüz?? Bizde sadece bir lider mi olacak???HAYIR değil!Aynı şeyleri YÜCE Bilge kağan da söylüyordu,ama bunlar bize öğretilmekle olmuyor sadece,bizlerde birşeyler yapmalıyız.Ama yapamayız,zira ben sana açıklıkla birşey söyleyeyim,her şeyde para lazım.Maalesef,bana bazı Türkçü soydaşlarım kızacak ama gerçekleri konuşmak lazım,bundan böyle Türkçülerin para kazanması lazım!!! ki kendi düzenlerini kurabilsinler!Başka bir ihitmal yoktur,palavra atmayalım,gerçekleri görelim,lay lay lom yapmayalım.Türkçülük bazı kurallarının haricinde sabit kalırsa yok olur,bunu bilelim.Bunu ben ilerki yazılarımda belirteceğim.

Saygılarımla
Para kazanmak konusunda haklısınız. Bunun zaten çabasını gösteriyoruz. Ama bu konuda bütün suçu bize yüklemeyin. Çünkü bizden öncekiler ne ticaret yapmış, ne doğru dürüst parti ,ne dernek ,ne mücadele.... Herşeye sıfırdan başlıyoruz bizden öncekilerin korkaklığı ve tembelliği yüzünden.

2002'de site kurarak bu işi başlattık. Ondan önce Atsız'ı kaç kişi biliyordu ? Milliyetçiyim dediğiniz zaman sizi ülkücü zannediyorlardı. 5 senede her ne kadar doğru dürüst bir teşkilat kurmayı başaramasakta yüzleri binleri yarattık. Şimdi gerçeğe yavaş yavaş döküyoruz ama sabırlı olmak gerekli . Herşey birden olmuyor. Ticaret de öyle .