Tekil İleti gösterimi
Alt 03.08.2007, 18:10   #4 (İleti Bağlantısı)
YALINSAK
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 522
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
börteçine2007 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
arkadaşlar sizler temiz yürekli cocuklar olduğunuza inanıyorum. ama söylermisiniz hayatınızda okulda dersanede bir kürdün onune çıkıpta ben kurtsüz bir turkiye istiyorum dediniz mi. Sabahtan aksama kadar internet başında boyuna yazıyorsunuz. Allah aşkına ne yaptınız şu yaşınıza kadar. beni otağıdan atmak kolay ben de türkçüyüm ama bir abiniz olarak söylüyorum. Ne yaptınız şu yaşınıza kadar. Ben sahşi düsüncem trakya insanı kadar kaypak iki yüzlü bir millet görmedim. Adamlar kendi karılarıyla arasında kalması gereken şeyleri birbirlerine anlatıyorlar. Bu istanbul kıraç bilirsiniz komple bulgar göçmenidir. 2 tane kürt kahveye gelse hemen kafalar aşağıya iniyor. Yapmayın büyüyün biraz askerliğiniz yapın eliniz ekmek tutsun o zaman fikirlerinizi tekrar dinlemek isterim. hayat kolay şimdi sizin yaşınızda internette yazışmak. umarım hep türkcü olarak kalırsınız ama bu boş milletten bir şey olmaz kardeşler
Bizim temiz yürekli olduğumuzdan şüphemiz yoktur. Ne mutludur ki bize Türk'ün örf ve adetlerini, büyüğe saygı, küçüğe sevgi gösterebilecek yeteneğe sahibiz. Ama senin adına böyle düşünmek çok saçma olur. Tüm Trakya insanını aynı kefene koyup, yargılaya bilecek kadar sığ görüşlüsün.
Gelelim madalyonun diğer tarafına. Kendini kibirli görüp yükseklerden uçmaya çalışan birisisin. Sen bu otağdan kimi tanıyorsun ki? ''neler yaptınız'' diyip sadece internet ortamında atıp tutmayın gibi safsatalarınla bizi sorgulaya biliyecek dereceye gelebiliyorsun.
Hayatın boyunca yaşayamıyacağın cesaretlikleri, bu yaşıma kadar yaşamışımdır. Zamanı geldiğinde yine gözümü kırpmadan yaşayabilirim bundan asla şüphen olmasın. Senin gibiler sadece internet ortamından ibarettir. Sen ki, bir kişinin veya kişilerin yapmış olduğu hatayı tüm o bölgenin insanına mal edebiliyorsun.
Asla şüphen olmasın. Bizler bu yolda nice dalkavukları, nice fırıldakları, nice dansözleri gördük. Kalıcı olan sadece ATSIZ ATA'nın fikirlerini kayıtsız şartsız bir düz çizgide benimsiyenlerdir.

Son söz olarak: Hatayı başkasında değil, ilk önce kendinde araman lazım.!!

Üyeliğin iptal edilmiştir..
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla