Tekil İleti gösterimi
Alt 03.08.2007, 20:41   #6 (İleti Bağlantısı)
Tarkan

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 626
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
börteçine2007 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
arkadaşlar sizler temiz yürekli cocuklar olduğunuza inanıyorum. ama söylermisiniz hayatınızda okulda dersanede bir kürdün onune çıkıpta ben kurtsüz bir turkiye istiyorum dediniz mi. Sabahtan aksama kadar internet başında boyuna yazıyorsunuz. Allah aşkına ne yaptınız şu yaşınıza kadar. beni otağıdan atmak kolay ben de türkçüyüm ama bir abiniz olarak söylüyorum. Ne yaptınız şu yaşınıza kadar. Ben sahşi düsüncem trakya insanı kadar kaypak iki yüzlü bir millet görmedim. Adamlar kendi karılarıyla arasında kalması gereken şeyleri birbirlerine anlatıyorlar. Bu istanbul kıraç bilirsiniz komple bulgar göçmenidir. 2 tane kürt kahveye gelse hemen kafalar aşağıya iniyor. Yapmayın büyüyün biraz askerliğiniz yapın eliniz ekmek tutsun o zaman fikirlerinizi tekrar dinlemek isterim. hayat kolay şimdi sizin yaşınızda internette yazışmak. umarım hep türkcü olarak kalırsınız ama bu boş milletten bir şey olmaz kardeşler
Sen ne diyorsun be çapulcu? Biz olmasaydık sen bir ingiliz torunu olacaktın.Benim dedelerim,ninelerim..Balkan Savaşı'nda olsun 93 harbinde olsun Birinci Dünya Savaşı'nda olsun..Hatta İkinci Dünya Savaşı'na bile alınanlar oldu, bir çok şehit verdik.Sen ne yaptın bugüne kadar?Abiymiş bir de.. Susmayı öğren de adam sansınlar.Batı Trakya olmasaydı sen yine doğardın da soyunu bilemezdin !!! Yat kalk dua et oraya.Çingenelerle ya da Pomaklarla biz Türkleri karıştırma.Önce öğren sonra gel, yaşın da neymiş de böyle abilik taslıyorsun? Ne malum benim senden büyük olmadığım ve senin küçük bir velet olmadığın?

Tarkan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla