Tekil İleti gösterimi
Alt 04.08.2007, 00:04   #10 (İleti Bağlantısı)
Ötüken Delisi
Türk Milliyetçisi

Ötüken Delisi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 104
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
yaşlıtürk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Zira ben gittiğim seyahatlerde çok farklı izlenimler edindim ve çok üzüldüm,ancak konuya derinlemesine girmeden sizlerin görüşlerini almak istiyorum,zira artık o eski boyları kendi içinde milletleşmiş ve ayrışmış gördüm,iki ülke hariç,Türkmenistan ve Doğu Türkistan.
Ne dersiniz?

Saygılar Beğler
GÖZLEMLERİNİZ VE DUYDUKLARINIZ KISMEN DOĞRU OLMAKLA BERABER TAM TERSİ DURUM AKSİNE FAZLADIR.KAZAKİSTAN,KIRGIZİSTAN,ÖZBEKİSTAN,TÜRKMEN İSTAN,
AZERBAYCAN VE DİĞER MUHTARİYET OLAN TÜRK İLLERİ UZUN YILLAR rus HEGOMANYASINDA YAŞATILDI VE ASİMİLASYON POLİTİKASI UYGULANDI.BURALARDA YAŞAYAN IRKDAŞLARIMIZA KENDİ DİLLERİNİ KONUŞMALARI YASAK EDİLDİ.ŞUNA EMİN OLUN IRKDAŞLARIMIZIN YAŞADIKLARI OLAYLARA BAŞKA MİLLETLER MARUZ KALSAYDI TAMAMEN DEĞİŞİRDİ.MİLLETLİKLERİNİ YİTİRİRLERDİ.BEN DURUMUN VEHAMETİNİN O KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.DÜZELMESİ İÇİN ELBETTEKİ UZUN ZAMAN LAZIM VE EN ÖNEMLİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BU KONUYU DEVLET POLİTİKASI YAPARAK DURUMA EL KOYMASIDIR.OLMAYACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR LAKİN BUNU YAPACAK YÖNETİCİ BİZİM ÜLKEMİZDE YOK.TANRIDAN DİLEĞİMİZ BÖYLE YÖNETİCİLERİMİZİN OLMASI.

ESENLİKLER DİLERİM.
Ötüken Delisi Çevrimdışı