Tekil İleti gösterimi
Alt 06.08.2007, 11:24   #41 (İleti Bağlantısı)
NOYAN41
Yeni Üye

İletiler: 6
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
İnsan bazen düşmanın elini sıkmak zorunda kalabilir ama kardeşlerim,resime çok iyi bakın düşman düşmanamı el sıkışıyor yoksa çok samimi bir dostu ilemi el sıkışıyor.Bence bu fotoğraf herşeyi açıklıyor.Acaba ayağa kalkıp önünü ilikleyip gülümseyerek o maymunun elini sıkarken hiçmi kendisine oy veren şehit ailelerini düşünmedi,hiçmi düşünmedi alternatifi olmadığı için sadece partisinin adının başında milliyetçi yazdığı için aldığı yüzde 15 oyu, bari sadece göstermelik bir hareket yapsaydı. Ne yalan söyleyeyim kardeşlerim benim umudum vardı çıkardıkları 70 küsür milletvekilinin arasında bir iki tane gerçek milliyetçi mutlaka vardır bu maymunlara gereken dersi verir diye hesap ediyordum ama yanılmışım kendisine milliyetçi diyen biraz haysiyetli, onurlu bir insan genel başkanının bu fotoğrafından hemen sonra istifa eder ama galiba ben çok safım geçmişten hiç ders almıyorum bunlar değilmiydi maymun başının asılmaması için idamı kaldıran koltuklarından olmamak için sine-i millete dönmeyen onun imralıda bizim vergilerimizle beslenmesini sağlayan tabiki onun yalamalarının elini sıkacak.İnsan değişirmi,bir parti değişirmi geçmişte ne ise bugünde o başka diyecek birşey bulamıyorum.
NOYAN41 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla