Tekil İleti gösterimi
Alt 06.08.2007, 13:18   #9 (İleti Bağlantısı)
bayatboyu
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 3
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ben severim hitleri yahudileri yok etmek istemişti yahudiler düşmanımızdır Türkler germanlarla hiç karşı karşıya gelmedi 1. dunya savasında müttefikti isviçreye girdiğinde naziler bir köyde Türk bayrağı görünce yanlaırndan geçip gittiler ellerini sürmediler bile hitler Türk ırkını üstün ırk saymıştı bizim düşman olduklarımıza oda düşmandı bize dosttu demiyorum en azından görünen oydu düşmanımın düşmanı dostumdur. tabi benim görüşüm sizi bilmem.ayrıca nazilerde kendi ırkını ustun tutuyor bizde kendi ırkımızı.istemezmisiniz hitler kadar kararlı birisi çıkıp ülkesindeki yabancıları def etsin bunu yapacak kişi ben olsa idim hitlerden feyz alırdım heralde düşünürdümki hitler kendi ülkesinde yabancıları istemedi onun yaptıgını bende yapayım. hitler siyasi vasiyetim kitabında bir almanın başka ülkede yaşayıpta asimile olması benim için bir felakettir düşmanımdan daha cok koyar demişti. bende derimki bir türkün başka ülkede yaşayıp asimile olması mesela almanyadaki türkün almanlaşması almandan daha cok düşman görünür gözüme derim.zatende öyle değilmi avrupada Türklüğünü bilen kaç genç varki hepsi avrupalı gibi giyimlerikuşamları cumhuriyet kaç yılında kuruldu desen bilmez bayragın anlamını bilme göktürk desen one der apışıp kalır ben böyle cok insan tanıyorum.dediğim gibi biz kendi ırkımızı onblarda kendi ırkını savunuyo olay bu.Nihal atsızda çinlileri japonları ve karışmamış diğer ırkları kendi özelliklerini ahlaklarını bozguna ugratamış ırklar olarak görüyor lakin.
bayatboyu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla