Tekil İleti gösterimi
Alt 07.08.2007, 01:16   #1 (İleti Bağlantısı)
kurtuluş türkçü devrim
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 5
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
bahçeli yada bahçesizz

evet candaşlarım bahçelii yada bahçesiz.değerli şeyler değersğiz insanların elide ne hale gelir tahmin ediyorsunuzdur.işte ben bu tahmini ypınca sinir kırızleri geçiriyorum mmhp bahçeli ülkücülük türkçülük vb... bizim ırkımız için varolan veya olmaya çalışan fikirler ve mefküreler yadaliderler bakıyorum bahçeliye türkçüler gününü miliyetçiler günü yaptı .ddahsı var bahçeli bahçelre sığacak kadar küçük birisi değil dinleyin hel kim tutabilir bu bahçeliyi türk olmayan ahmet türkün elinide sıkarmış.nurcularla işbirliği yapıp türk ırkıçılığını rededen muhsinide severmiş oooooooo bizim bu bahçeli çok hamarat bir uşak uzlaşmadan yanaymış atatürk ve türk düşmanı olan tayip gardaşına yardım bile edecek daha nler nelr .saymakla bitmez can gardaşlarım.son olark şunu diyeceğim .mhp arkasında gdip mhp nin artık bizim davamızı tam anlamıyla yaşamadığını gören gardaşlarım bahçeliyi oradan indiremeyceğimiz alahımn emri ohalde yapacak tek şey var teşkilatlanıp yni bir parti kurmak genç nufuz artıyor onları şartalr ister istemz aşırılığa yöneltecek o halde yapacak birşey var partimizi kurmakkkkkkkkkk eve oda yakın zmanda olacakkkkkkk
kurtuluş türkçü devrim Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla