Tekil İleti gösterimi
Alt 07.08.2007, 10:32   #3 (İleti Bağlantısı)
IRKÇI
Otağ Yöneticisi

İletiler: 844
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ben MHP genel başkanı olsaydım, çok ciddi söylüyorum ki partiyi en az %35 oyla Meclis'e sokardım. Yapacağım şey çok basit: Kendi alanım olmayan islamcılıktan ve kürtlerden uzak dururum, partiyi laik-milliyetçi çizgiye çekerim. Irkçı olmaya gerek yok, ılımlı milliyetçi bile olsa yeter bu devirde...

Fakat bu adamlarda bir gram siyaset ve propaganda becerisi mevcut değil... İslamcılıktan medet umuyorlar; islamcılığı AKP tekeline almış, size oy mu düşer?.. Kürtlerden oy alabilmek uğruna sakat işler yapıyorlar, yahu kürt size oy mu verir?.. Böyle yanlış işlerle uğraşmak yüzünden laik ve milliyetçi Türklerin oyunu kaybedersiniz. Laik ol, gerçek anlamda milliyetçi ol, Atatürk devrimlerine sahip çık; gör bak oy nasıl yükseliyor.

Bunlar milleti resmen keriz yerine koymaya başladılar. Meclis'teki PKK militanlarıyla el sıkışmalarının sebebini "O yemini edene sözümüz olmaz" şeklinde saçma sapan bir lâfla açıklamışlar. Öcalan'ın yakalanmasından sonra PKK'nın başına geçen Zübeyir Aydar ve PKK'nın Avrupa sorumlusu Remzi Kartal gibi teröristler de vaktiyle o yemini edip milletvekilliği yapmışlardı. Madem o yemini edene sözünüz yoktu, seçim meydanlarında niye Tayyip ve avanesiyle uğraşıp durdunuz, onlar da o yemini etmediler mi? Hasan Mezarcı, Şevki Yılmaz gibi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı meczuplar bile o yemini ettiler. Tek amacı ülkede gerginlik ve kutuplaşma yaratmak olan Amerikan vatandaşı provokatör Merve Kavakçı da o yemini etmeye hazırdı ama Bülent Ecevit 80 küsür yıllık ömründe ilk kez hayırlı bir iş yaparak ihtiyar gövdesini Meclis kürsüsüne siper etti, sıkmabaşın kürsüye çıkmasını engelledi. Sıkmabaş yemin etmeyi başarsaydı, Laik Cumhuriyet'in temel taşları yerinden oynayacaktı.

Hülasa, yeminin bağlayıcı bir unsur olmadığını ilkokul çocukları dahi biliyor. PKK'lılarla el sıkışmanıza daha ciddi ve inandırıcı bir açıklama getirseydiniz bari.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla