Alıntı:
ıparkatun adlı üyeden Alıntı
Cok teşekkurler paylaşım için.İndiriyorum hemen.Abim de Türkçü ama bir daha indirme,daha yaşın küçük dedi,anlamıyorum bunu yaaa,küçücük cocuklar ülkü ocaklarına,fettullahçıların abi ablalarına gidiyor,ben 16 yaşında ve ankaranın en iyi okullarından birinde okuyan biri olarak bilinçli olmaya calışıyorum buna izin verilmiyor!
|
Bulundugunuz şartlar ne olursa olsun Türkçülük kandan gelir. Bu bakımdan kanı Türk olan herkes Başbuğ Atamızında dediği gibi bulunduğun ortamın imkan ve şeraitini düşünmeden vazifeni yapmalısın. Abinizin Atsız atamızın belgesini indirmenize karşı çıkması belkide içinde bulunan Alparslan Turkeş lakaplı Huseyin feyzullah denen kürt aşığı sevgisidir. Ulkuculer gorunurde Atsız atamızı severmiş gibi gorunurler..Oysa içlerinde ona karşı derin bir ofke duyarlar. Türkeşin Atsız atamıza karşı sinsi bir kıskançlığı vardı..Yazmış olduğu Ahlkaçılık adlı sayıklamasıda bunun dışa vurumudur.
size duşen gorev ise okuduğunuz okulda Atsız Atamızı tanıtacak sempozyumlar duzenlemeye çalışmaktır..Ozellikle bayanların bu konuda bilinçlenmesi gelecek nesillerin Türk ırkçısı olma yolunda buyuk başarı sağlayacaktır..Pek tbai sizinde bildiğiniz gibi çoçuğu anne yetiştirir..Anne ne ise çocuğuda odur. Buna örnek olarak kendimi verebilirim.
Asıl beni üzen şey ise Atsız atamızın oğlu Yağmur Atsız'ın babasını tanıtma biçimi. Neymiş efendim Atsız Ata savaş ortamında gayrı Türk unsurların Türklere karşı savaşmalarıymış!!!..Hayır Atsız Ata kanından Türkçüdür..O Türkçülüğünü safkanlığından almıştır.
BElegeseli bizimlepaylaşan Turkoğuz andamıza sonsuz teşekkür ediyorum..