Alıntı:
|
1-Ezan kesinlikle Türkçe okunmalı. Ezan başlamadan önce ve bittikten sonra müezzinlere Atatürk’ün “Türkiye şeyhler, dervişler, meczuplar ülkesi olmaz” sözü okutulması talimatı verilmeli.
|
Kandasim ezandan sonra Atsiz Atamizin makalelerinden de okutulmali.
Alıntı:
|
2-Bütün camilere tahta sıralar yerleştirilmeli. Namaz kılmak isteyenler sıraların üstünde oturarak çağdaş yaşama yakışır biçimde ibadetlerini yerine getirmeli. Arap ülkelerinde gördüğümüz çağdışı “eğil, kalk” modeli terkedilip, Türk modernizmine yakışan özgün bir imaj yaratılmalı.
|
Modern Türkiye`nin goruntusune zarar verilmesi engellenmelidir.Herkesin dinini evinde yasamasi daha uygun bence.
Alıntı:
|
3-Bütün camilerin kıblelerine Atatürk büstü konmalı namaz kılacakların ibadet esnasında Ulu Önderi görmesi, akıllarının irticai yönlere kaymasını engelleyecektir.
|
Atatürk büstü hemen her yere koyulmali.
Alıntı:
|
4-İmamlara cuma hutbelerinden önce mutlaka Nutuk’dan bölümler okunması için direktif verilmeli. Artı olarak bütün camilere devrim tarihi köşesi açılmalı.
|
Kurulan sistemle tum ulkede Nutuk ve Basbugun vecizeleri dinletilmeli.
Alıntı:
|
5-Siyasal islamcı yobaz partilere karşı cuma namazlarında cami cemaati bilinçlendirilmeli ve onların iktidarda olmasının ülkeye zararları Türkiye’nin geleceği adına anlatılmalı, cemaati seçimlerden önce bilinçlendirilme misyonu üstlenilmeli.
|
Irticai faaliyete girecegi dusunulen partiler yasaklanmali.
Alıntı:
|
6-Camilere namaz sırasında cemaat sığmıyorsa kesinlikle cami dışına taşmalarının önüne geçilmeli. Ülkenin çağdaş imajına zarar verilmemeli. Sonradan gelen ve yer bulamayan cemaate gazetenin üstünde namaz kılmaktansa namazlarını kazaya bırakmalarının daha uygun olacağı öğütlenmeli ve bilinçlendirilmeli.
|
Herkesin dinini evinde yasamasi daha uygun olur.
Alıntı:
|
7-Cami cemaatinin namaz sonrası camilerin onarılması adına yaptığı yardım denetim altına alınarak makbuz karşığı toplanmalı. Toplanan para hesaplanarak yarısı TSK rehabilitasyon ve bakım merkezi projelerinde kullanılmak üzere TSK ile elele vakfına verilmeli.
|
Dini ihtiyaclar icin devlet butcesinden yeterli miktarda kaynak ayrilmali bu tur yardimlar yasaklanmali.
Alıntı:
|
8-Diyanet İşleri Başkanlığı’nın irticai yöne kaymasının önüne geçilmesi adına, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlanmalı.
|
Diyanet islerinin basina laik oldugu bilinen cagdas kisiler gecmeli.
Alıntı:
|
9-Kuran kursları öğrencilerinden toplanan gelirin büyük kısmı yasal düzenlemeyle Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na aktarılmalı. Kurslardaki eğitim, illerin veya ilçelerin jandarma komutanlıklarından görevlendirilecek bir Astsubay, ya da lider personel yetersiz ise Uzman çavuşların nezaretinde denetime tabi tutularak gerçekleştirilmeli.
|
Kuran kurslari kapatilmali.
Alıntı:
|
10-İmam hatip liseleri müdürleri ve öğretmenlerinin, diyanet ve müftülük personelinin, ve din kültürü öğretmenlerinin mal varlığı çok sıkı denetim altına alınmalı. Banka hesaplarındaki oynamalar anında takip edilmeli.
|
Imam hatip liseleride kapatilmali.
Alıntı:
|
11-İmam hatip lisesi son sınıf öğrencilerine Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin komutanlığınca (EDOK) baraj sınavı uygulanmalı. Yanlızca başarılı olanlara diploma verilmesi sağlanmalı. Hafta sonları M.E.B.’e bağlı okullarda isteğe bağlı olarak anaokul çağındaki (3-6 yaş grubu) çocuklara temel olması bakımından okul öncesi Atatürkçülük ve Laiklik eğitimi verilmeli. Burada başörtüsünün ülkeye zararları gibi sosyal içerikli konularla hem çocuklar hem veliler bilinçlendirilmeli.
|
<!-- / message -->
Laiklik dersleriyle birlikte Türk`ün töresi dersleri de verilmeli.
Alıntı:
turkcunefer adlı üyeden Alıntı
neden islamı araplaştıranlara karşı deiliz de islamın özüne karşıyız ırktaşlarım?
|
Defol lan arap cocugu seninlemi ugrasacagim!