15.08.2007, 18:10
|
#11 (İleti Bağlantısı)
|
|
Otağ Yöneticisi
İletiler: 522
|
Alıntı:
BuminKagan adlı Üyeden Alıntı
Merhaba herkese.Bu platformu uzun süredir takip eden ve doğrucu fikirlerle kendimi geliştirdiğim bir yer olmuştur.
Geçenlede yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Bir üniversite için kursa gidiyorum ve orada tanıştığım bir Fethullahçı vardı.Tek başına kalıyordu yaşadığım şehirde fetocu olduğunu öğrendiğimde biraz soğudum ama karadenizli olduğunu söyledi,orada ülkesini seven insanların çoğunlukta olduğunu biliyordum.Ben kendi imkanlarımla bunu Anıtkabir'e götürdüm,müzeyi gezdirdim her tablonun anlamını tek tek anlattım,bir müddet beraber takıldık.Daha sonra geçenlerde kursa gittiğimde kara kuru bir çocukla gezdiğini gördüm.Fazla sesimi çıkarmayıp kurstan bir şeyler öğrenmek için konsantre oldum.Ara verildiğinde kantine indim bu ve çocuk yanıma geldiler.Bu tipine gıcık olduğum eleman gelip 'senin memleket nere ğardaş' gibi anlaşılması zor bir cümle kurdu.Orta Asya göçmeni TÜRK üm ben dedim.Benimde anam KÜRT babam KÜRT,kürtoğlu KÜRTÜM LAN falan demeye başladı.O sıra köpürdüm ama sesimi çıkarmadım ama gördüğüm şu manzara fetocuların ne olduğunu anlamama yetti.Bu kürtüm dedikçe bu fetocu tip ona destek verircesine elini sırtına atıyordu falan benimle tanışık olmasına rağmen bu çocuğun arkasında koşmaya başladı.
Daha sonra yukarı sınıfa çıktığımda kursu dinlemeyi bırakıp bu KÜRT ün nasıl biri olduğunu anlamak için izledim uzun süre.Etrafına laf atan,insanların arkasından hakaretler eden,sınıfın hocası hakkında binbir türlü ahlaksız sözler sarf eden şerefsizin tekiydi.Tipinin iğrençliği bir yana etrafındaki insanların çoğunun ya fetocu ya da o tarz insanlar olmasıda çok ilgimi çekti.
ne fetoşcu ne kürtçü,TEK YOL TÜRKÇÜ olduğunu anladım.
|
Irktaşım sen üzerine düşen görevi yapmış bulunup, beyni yıkanmış fettoşçuya ne kadar gerçekleri anlatsanda nafile olduğunu kendin şahit oldun. Biz Türkçüler 7'den 70'e kadar tüm insanlarımızı bilinçlendirip kazanmak için üzerimize düşen görevin bilincinde olup gerekenleri yapıyoruz. Hiç bir yaş sınırı ayırt etmeden. 10 yaşındaki Türk gençlerine nasıl davranıyorsak, 70 yaşındaki yaşlı insanlarımızıda aynı davranıyoruz. Sonuç olarak hiç bir yaş sınırı ayırt etmemekteyiz.
Madalyonun diğer yüzüne bakarsak, seninde anlatmış olduğunda olay bunun en belirgin ve saf örneğidir. Bir fettoşçu hedefine ulaşmak için herşeyi mübah görmektedir. Saf cahil insanları kolayca kendi tarafına çekeceğinden, senin gibi bilinçli kişileri elinin tersiyle seve seve itebilmektedir.
Kürtleri anlatmaya zaten değmez, bizler o güruh kişilerin ne mal olduğunu bilmekteyiz ama içimizi sızlatan "milletimizin bunlara gereken tepkiyi göstermeyişi" kor ateş gibidir.
|
|
|