Tekil İleti gösterimi
Alt 16.08.2007, 15:06   #14 (İleti Bağlantısı)
Buğra Kun
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
BuminKagan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
kavganın böyle topluma açık ortamlarda iyi olmayacağı düşüncesindeyim.her ne kadar kendi topraklarımızda,kendi ırkımızla övünmemiz kadar doğal bir şey olmasada akıl ve mantık yoluyla sindirmenin daha uygun olacağı görüşündeyim.
BuminKagan soydasim

Neden iki tokat cekip, ustune bir de kafa atmadin? Hatta neden doner tekme attiktan sonra float kick ve low kick atmayi denemedin? Bak bundan sonra ben k.rdum diyen birini gordugun zaman, aninda Cuneyt Arkin moduna girip, o k.rt'u, kungfu veya aikido teknikleri kullanarak doveceksin.

Sartlar uygun degilmis, kalabaliklarmis, hayati tehlike soz konusuymus, bunlar onemli seyler degil.

Yonetici soydaslarimiz "Toplantilara gelen olmadi, dergiler satilmadi" diye buradan aylarca bas bas bagirirlarken, kac babayigit cikip Turkculugunu gostermis de, siz simdi kalkmis, yeni gelen bir arkadasimizi k.rt'e kafa atip, 2 tokat cekmedigi icin elestiriyorsunuz?

Arkadaslar, sartlar uygun oldugunda sadece k.rtler degil herkes dovulebilir. Yoksa her an her yerde ben k.rt'um diyenleri, tek basimiza dovmeye kalkmak, sacmaliktan baska birsey degildir. Ayrica bir fettoscu ya da Akp'ye oy veren vatan haini bir Turk'un, k.rt'ten ne farki vardir? Bunlarin hepsini dovmeye kalksak, ulkede adam kalmaz.

Lutfen su yorumlari biraz daha mantik cercevesinde yapalim....