Alıntı:
Mengü´adlı üyeden Alıntı
(Bu özelliklerin çoğunu J.P.Roux sıralamaktadır.)
|
[/quote]Çevresindekilere hizmet arzusu [/quote]
Biraz da çevremizdeki etnik özürlülere, bedevilere değil de çevremizdeki Türk'lere hizmet etsek çok daha iyi olacak.
[/quote]Mağdurlara karşı merhamet [/quote]
Acaba Karabağ'daki, Ahıska'daki, Bulgaristan'daki Türk'lere de merhamet etmişler midir birileri? Bu dünyada kimse kimse için merhamet etmez. Hatta bu lafı kullanmak bile komiktir. Biz ise halen daha ona buna merhamet etmek için bir tarafımızı yırtıyoruz. Mesela ırak'ta geberen yezidi adlı şeytana tapan kürtler için kızılayı seferber ederiz ama Karabağ'da derisi yüzülen soydaşlarımız söz konusu olduğunda kılımızı bile kıpırdatmayız. Doğru ya, nasıl kıpırdasın ki ? Karabağ'ın haritadaki yerini kaç kişi gösterebilir ? Hadi Karabağı da geçtim, Azerbaycan'ı haritada gösterebilecek biri var mı ?
Hiç unutamıyorum, ben lisedeyken hoca bir tane kızı tahtaya kaldırmıştı; "istanbul'u göster bakalım kızım" dedi. Aradı aradı burnunun dibindeki İstanbul'u gene bulamadı. Meğer kız Türkiye'nin yerini bile bilmiyor...İşte fettoşun ölüm kuyusundaki Türk gençliğinin içler acısı manzarası.
[/quote]İhanet edenlere karşı acımasızlık [/quote]
Bu da yalan. Bas baya acıdığımız ortaya çıktı. Ülkeyi milyarlarca dolar zarar uğratan, binlerce asker ve sivili vahşice katleden ve cani eylemlerine halen daha devam edenlerin ele başlarından hangileri asıldı ? Yoksa asılmak yerine adad köşklerde mi tutuldu/tutuluyor ?