Tekil İleti gösterimi
Alt 30.08.2007, 02:25   #1 (İleti Bağlantısı)
Bozkurt33
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
30 Ağustos Zafer Bayramı TÜRK Irkına Kutlu Olsun !

"30 Ağustosta sevk ve idare ettiğim muharebe, TÜRK milletinin yanımda bulunduğu halde, idare ettiğim ilk ve pek çok son muharebedir. Bir insan kendini, milletle beraber hissettiği zaman, ne kadar kuvvetli buluyor bilir misiniz? Bunu tarif zordur. Eğer ben, açıklamakta zayıf kalırsam beni hoş görünüz."

Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk (30-08-1928)

KOCATEPEDEN İZMİR’E

Türkiye Büyük Millet Meclisi Orduları!

Afyonkarahisar-Dumlupınar büyük meydan muharebesinde zalim ve mağrur bir ordunun asıl muharebe birliklerini inanılmayacak kadar az bir zamanda imha ettiniz. Büyük ve necip milletimizin fedakârlıklarına layık olduğunuzu ispat ediyorsunuz. Sahibimiz olan büyük TÜRK Milleti, istikbalinden emin olmaya haklıdır. Muharebe meydanlarındaki maharet ve fedakârlıklarınızı, yakından müşahade ve takip ediyorum. Milletimizin hakkınızdaki takdirlerine vasıta olmak görevimi durmadan ve sürekli bir şekilde yerine getireceğim.

Başkumandanlığa tekliflerde bulunulmasını cephe kumandanlığına emrettim.
Bütün arkadaşlarımın Anadolu’da daha başka meydan muharebeleri verileceğini göz önüne alarak ilerlemesini ve herkesin fikri güçlerini, kahramanlık ve vatanseverliğini, birbirleriyle yarışırcasına göstermeye devam eylemesini talep ederim.

Ordular! İlk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri!

Türkiye Büyük Millet Meclisi
Başkanı Başkumandan Mustafa Kemal ATATÜRK

-------------------

30 ağustos Zafer Bayramı Türk Irkına Kutlu Olsun !
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla