Tekil İleti gösterimi
Alt 07.09.2007, 10:37   #33 (İleti Bağlantısı)
Yağmur Türk
Yeni Üye

Yağmur Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Arkadaşlar birşeyler yapılmalı bunlara karşı,bende çok görür olmaya başladım bunları.Ermeniler,Kürtler çocuklarımızı,kardeşlerimizi komünizm belasıyla kandırıyorlar zaten.Bir de bunlar eklenirse...
Atın kuyruğundaki sinek gibi,suçlar işliyorlar,çocuklarımıza uyuşturucuyla zehirliyorlar ve dahası.Ben bugüne kadar bunları yapan bir tanıdık Türk görmedim,yıllardır bu topraklarda yaşamama rağmen.Bu ülkede neler oluyor biliyormusunuz?İnsanlar cehaletten bebeklere,yaşlılara tecavüz ediyor.250 bin için adam bıçaklıyor.Henüz ileride çok güzel bir hayatı olabilecek hayatları solduruyor.En önemlisi bide kalkıp azınlıkken ,çoğunluk konumuna çıkmaya çalışıyor.Kısacası Türk'ün töresini,ilini herşeyini zarara uğratıyor.Ben yollarda kaç kez kızlarımıza laf atıp,gençlerimizin önünü kesip bıcaklayan,hırsızlık yapan Kürt p.çleri gördüm.Kaç kere Doğu'da basılan köylerdeki Türk bebeklerinin vurulduğunu duydum.Şimdi de bunu yapanlarla aynı sıfatı taşımaya çalışanlar kalkıp bana karşı yürüyor.Nolmuş?Karakol'da birisi ölmüş.Benimde birsürü duyduğum oldu,uyuşturucu yüzünden intihar eden,yolda giderken bıçaklanan...Az bile,topunu kırmak lazım bunların...

Sosyalizm istiyorlarsa bir yolunu bulup Küba'ya gitsinler.Ama burası Atatürk'ün kurduğu Türk'ün yaşadığı bir yer.Uyarsa yaşasınlar,uymuyorsa ölmelerinde bir sakınca yok.