|
Sene 1997, Türkiye, suriyeye Apo çakalını ülkende besleme yoksa sonuçlarına katlanırsın diyor. Akabinde arap devletlerindende tepkiler gelmeye başlıyor. içlerinden sadece saddam hüseyinin açıklaması diğer hepsinin tepkisini anlatmaya yetiyor. ''Her ikisininde müslüman olması bizi pek de alakadar etmiyor. bizim için arap olan suriyenin yanında olmamız ilgilendiriyor.''
Artık şu bir gerçekki, değişen dünya düzeninde insanlar artık bulundukları safları dine göre değil, ırka, millete göre seçiyor.
Bu forumlarda müslüman araplara karşı yorumlar varken sesleri çıkmayan sözde türkçüler, iş kendi mensubu oldukları dine ve topluma karşı olduğu zaman, eleştiri yapmaya başlıyorlar.
o kadar çok komplo teorisi varki dünya siyaseti üzerine. bunlardan biride yahudilerle güneydoğu veya ortadoğuda muhtemel büyük (sözde) israil amaçları için çatışma yaşayıp yaşamayacağımız ne malum. böyle bir olasılık hasıl olduğu zaman ben bu, hem Türk'üm hem yahudiyim diyen kişilerin samimiyetlerine NASIL GÜVENİP SIRTIMI DÖNECEĞİM. sözlerinden de zaten çıkarttığım sonuç asla yahudiliğinden taviz vermeyeceği şeklinde çünkü kaç yaşına gelmiş hala yahudi Türk kızı arıyor ki evlensin garibim. al kardeşim al ne olursa olsun al yeterki kanında Türk kanı olsun evleneceğin kişinin.
Ama hayır sen bu fikirlerinle düşüncelerinle git safkan tabii bulabilirsen Sami ırkından biriyle evlen, senden ne köy olur ne kasaba yahudiilk potasında erimişsiniz artık siz. 20-30 göbekten atanı saymakla bu işler olmaz. ben en fazla 3-4 göbek ötesini sayabildiğim halde safkan Türk olduğumu biliyorum ve ona göre YAŞIYOR DÜŞÜNÜYORUM.
----------
Amacı Gayesi Türk'çülük olmak kaydıyla herkesin Yolu açık Olsun...!
|