Tekil İleti gösterimi
Alt 08.09.2007, 13:10   #2 (İleti Bağlantısı)
DeliErsegün
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 201
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bizim saf ve salak ümmetçi Türk'lerimiz bu sözlere kürtlerden daha fazla sarılıyorlar. Neymiş efendim bu ülkeyi Türklerle kürtler birlikte savaşarak kurtarmışlar.

Bugün dersim(zazalar) ve kürtlerin yaşadıkları diye tabir edilen bölgeler bırakın asker vermeyi vergi vermediği gibi askerin yolunu kesip(o dönemde cepheye yaya gidiliyordu) silahını, erzağını alıyordu. anılarında ittihatçı halil paşanın (enver paşanın amcası) teğmen iken sarıkamış cephesine giderken başına geldiği üzere.

Kurtuluş savaşında savaşan her bir asker'in künyesi mevcuttur. bakın Sakarya'ya, 1.inönüye, 2.inönüye, Büyük Taarruza katılan askerlerin hangi bölgelerden geldiğine. şimdi koskoca diyarbakır göndere göndere 20-30 askermi gönderebilmiş. bırakın memleketim olan Çorum'u sadece ilçem olan iskilip'in Sakaryada 700 vatan evladı şehit düşmüş. bu soysuzlardan olan toplam 700 rakamı bile inandırıcı gelmiyor bana, olsa olsa 50 yada 100 dür o da inanın bana o bölgelerde kalmış olan Türk'lerdir gelip savaşan.

Açın bakın Genelkurmay başkanlığının yayınladığı askeri yayınlarda mevcuttur. kimlerin savaştığı kimlerin kaçtığı. hangi bölgelerin askerlik şubelerinin kaç asker yolladığı veya. bu iki yüzlü asalaklar Türk milletinin şamarını yemeyeli bayağı uzun zaman olduğu için sabrımızı zorluyorlar.

Biz burada tüm tarihi evraklarla bu savaşlarda sadece ve sadece Türk ırkının bulunduğunu ispatlasakta onlar hala aynı teraneyi konuşacak. bence Bunlara verilecek en güzel yanıt. Bir gece ansızın bunları evlerinden (mağaralarından) çıkarıp Türk'ün vatanından sürmektir.

-------

Herşey Türk'e Göre Türk İçin...!
DeliErsegün Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla