Tekil İleti gösterimi
Alt 09.09.2007, 20:21   #16 (İleti Bağlantısı)
Balbal
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 917
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Tolunay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bence maaşları cok bile... Şu anda gorevini yapan ogretmen sayısı o kadar az ki... Ornegin bizim kürt tarih hocası mhp, akp ve şeriat propagandası yapıyordu, Türk-kürt kardestir diye ötüyordu... Ben de sık sık tartışıyordum onunla, diger ogrenciler zaten hiçbir şeyden anlamıyorlar, birazcık anlayan bir iki kişi vardı ama onlar da aman hocadır cart curt diye cevap veremiyorlardı, oğretmen bana dinsiz bile dedi! Bir defa kürdistanı da destekliyorsunuzdur siz filan dedim, güldü, cevap veremedi, siz bu devletten maaş alıyorsunuz, sizin gibiler bu devletten maaş filan alamaz, gidin sizin kürdistan diye tabir ettiğiniz yere, o devletten maaş alın bakalım,sizin gibilerin yeri yok bu okulda filan dedim... Sınıfın içinde bayaa bagırıyordum, arkadaslar sus artık, sonuçta bir ogretmen diye uyarıyordu, ben de ne susacam, kürt işte, kanının gerektirdigini yapıyor, örümcek kafalı filan dedim bagıra bagıra, onu da duydu, hiçbir cevap veremedi... Şimdi bu ogretmen aldıgı maaşı bile haketmiyorken zammı nasıl haketsin... Bunun gibi ogretmenler de bol miktarda mevcut... O yuzden verilen maaş cok bile... Ama gorevini layığıyla yapan asil Türk ogretmenlerine hiçbir lafım yok tabii ki...
Bu tarz yaklaşımları tasvip etmiyorum. İstediğiniz yerlere gelene kadar sessiz olmalısınız. Türkçülüğü o makamlara geldikten sonra daha iyi icra edersiniz.
Balbal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla