|
Cevap: ZAMAN GAZETESI YAZARINDAN (MÜMTAZER TÜRKÖNE) GELEN E-POSTA
Hey seni arabin ummetci asistani mumtazer arapcik.
Bu ülkeye hiçbir şey vermeden, kaba kuvvet ve vandalizmle, terör ile toprak gasp etmeye çalışma ahlaksızlığı sizde, diyaloğu ve insani ilişkileri es geçip, yakarak ve yıkarak bu ülkeyi istila etmeye çalışmak sizde, Avrupa'ya gidip Türkiye Cumhuriyeti ve onun şanlı ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında her türlü asılsız yalanları söylemek, bana işkence yaptılar, baskı yaptılar, dilimizi konuşamıyoruz,namazimizi .orucumuzu yerine getiremiyoruz fırsat eşitliği yok gibi mesnetsiz yalanları söyleyerek siyasi mülteci statüsüyle o avrupa ülkelerine yerleşmek, bir parazit gibi yaşayıp oralarda da suç işlemek yöntemi sizde, sizlerde...
Avrupa'da Türkiye'yi şikayet etmek sözkonusu olunca ''ben kürdüm,ben muslumanim" demek,bas ortumu kullanamiyorum ama cebinde Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile Avrupa ülkelerinden herhangi birinde SUÇ işlediğinizde ''ben Türküm'' demek üçkağıtçılığı sizde, çapulcu terör örgütlrine her türlü desteği verip, demokrasi ve insan haklarından bahsetmek, ''şiddeti kınıyorum'' demek, bu yalanları söylemek ve bizleri enayi zannedip, aptal yerine koymaya çalışmak terbiyesizliği ve alçaklığı sizde..
Su ana kadar bu Vatana ne verdiniz sizi bolucu,ummetci hain herifler.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
|