![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
%47 oy nasıl alınır.
çok merak ediyorum %47 içinde muhakkak Türk Kanı taşıyan vardır.
BU TÜRKLERİ nasıl kandırıpta oy aldılar safkan Türk Olan Biri bunların 2 çuval kömürüne 2 kg bulgurana kanmayacağina göre nasıl bu kadar oy aldılar oy namustur oyunu satanda namussuz ben onlara oy verenleri TÜRK oLarak saymıyorum. AsilKan bu sitedekiler gibi olur,biz azınlıkmı olmaya basladık bunlar nasıl bu kadar oy alabildi. cevap beklıyorum . |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
şahsen karadenizde yaşayan birisi olarak bende beklemiyordum.
2005 yılında fındık fiyatı 7 YTL idi.. 2006 olunca , hükümet fındık fiyatlarını aniden düşürüverdi... ve fındık 2 YTL oldu.. bütün ekonomisi fındığa dayalı olan , tek geçim kaynağı fındık olan karadenizli ; bunun üzerine hükümete çok öfkelendi... karadeniz sahil yoluna doluşup , tam 16 saat trafiği kapatıverdi.. olaylar çıktı...tv ler haber yaptı... 2007 olunca , başbakan ordu'ya geldi.. ve dediki : -2007 senesinin fındık fiyatları 5 YTL olacak. aradan 2 ay geçti... genel seçimlerde akp ; ülke çapındaki en yüksek oylardan birisini ordu'dan aldı. tam % 60 oy.... 2 sene önce fındığın 7 YTL olduğunu unutan karadenizli ; bu sene fındık 2 YTL'den 5 YTL 'ye çıkınca koşup akp'ye topyekün oyunu verdi... hülasa ; 1) halkımız unutkandır... 2 sene önceki fındık fiyatını unutur... 2) halkımız cahildir.. 7 YTL ile 2 ve 5 YTL arasındaki farkı bilmez. 3) halkımız bilinçsizdir... bütün ekonomisi fındığa dayalı olduğu halde , başka bir geçim kaynağı olmadığı halde ; fındık fiyatlarının önemini bilmez. 4) halkımız eğitimsizdir....ülke bölünmüş , vatan toprakları yabancılara peşkeş çekilip satılmış ...umrunda değildir... 5) halkımız günlük yaşar... o gün cebine ne kadar para giriyor ? önemli olan budur... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
izlenecek yol şudur :
önce fındık fiyatlarını 5 YTL'den hoppadanak 1 YTL'ye düşüreceksin... karadenizli buna çok öfkelenecek..... karadeniz sahil yolunu ulaşıma saatlerce kapatacak...tv lerde basında haberi çıkacak... sonra seçime 2 ay kala meydana geleceksin ve diyeceksin ki : - fındık fiyatı bu sene 2 YTL olacak... eğer oy oranın en az % 80 olmazsa , gel suratıma tükür. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu oyun sebebi, kesinlikle insanların cahilliğidir. Şu bu bahane. Cahil insanları kandırmak ve kullanmak çok kolaydır. Hele de dini imanı işin içine katarsanız cahil insana istediğini yaptırabilirsiniz. Çünkü elinde çekiçten başka bir şey olmayan herşeyi çivi gibi görmeye başlarmış. Cahil insanlar da dinden başka bir şey bilip öğrenmedikleri için onlara göre herşey dinle imanla ilintilidir. İşte bu yüzden yakın ve uzak geçmişte cahil insanların bu yönleri kullanılmış, onlardan menfaat sağlanmıştır. Bu oy oranı da aynen böyle bir kullanmanın neticesidir.
Şartlanma, korkunç bir durumdur ve dogmaların eseridir. Bir şeye şartlanan insanı, şartlandığı nesneden döndürmek ve vazgeçirmek imkansızdır. Çünkü bir insanı bir şeyden vazgeçirmek için onu ikna edersiniz. Oysa şartlanmış insan, bir şeye inanmadığı ve bir fikri olmadığı için şartlandığı şeyin aksine de ikna edilemez. Şartlanan insanın sadece dogmaları ve taassupları vardır. Bunların dışındaki herşeye karşı ve hatta düşmandır. Tıpkı bugün AKP'Nin çıkıp iki propaganda konuşmasıyla kırk yıllık siyasi partilerden çok oy alması gibi... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
arap-kürt partisinin(akp) oylarının artmasındaki en önemli neden BÜYÜKANIT PAŞAMIZLA girdiği tartışmayı bir koz olarak kullanıp;
adeta küçük emrah vari rol yapıp ; ben mağdur edildim deyip; kendini acındırmasıdır... ................... Yönetici Notu: Küfür veya küfür iması yapmayın ...
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
% 47 oy alabilmek için, izlenmesi gereken, yol rehberi;
Camilerde sözkonusu partiye oy vermemek, bir nevi dinsizliktir imasında vaaz verdirmek... Bulgur,pirinç i yazmaya gerek yok... Ekonomik olsa idi, Giresundan birinci parti çıkamazdı. Yolları kapattılar, fındık taban fiyatı açıklandığı zaman, sandıktada biz fiyattan memnunuz dediler.. En önemli nokta dini kullanmaktır... bu yolu izlersen garanti ilk seçim olmazsa bile ikinci seçimde birinci çıkarsın ... ------- Ey Türk, Titre ve kendine Dön..! |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bu dedikleriniz tamamen doğru.
Bi ankette de AKP ye verilen oyların çoğunluğu ilkokul ve lise mezunları Tam zıttı olarak ise en fazla üniversite mezununun oy verdiği parti CHP |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ayrıca AKP'nin bir diğer taktiği de doğudaki kürt aşiret reisleriyle para karşılığı anlaşarak aşliretin oyunu almaktır. Kürtler koyun gibidir, çobanları hangi partiyi söylese ona oy verirler. |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşım Kemaloğlu beğ; Milli görüş fikriyatından kalanları aynen meclisdedir hatırlatırım.Tek fark, Yeni bir parti oluşumunda bulunmalarıdır.Zihniyetleri,uzvundan kopamayacak denli bağlı ki hükümet ilk iş olarak anayasaya taslak sunmuş ve bahsi geçen taslak da şu an içinde bulunduğumuz Türkiye Cumhuriyeti'nde muhalefet ve hatta başka bir rejim (!) ile yönetilmeye gidecek yolları açmıştır.Fraksiyon değildir bu.
Fraksiyonlar böyle teşkilatlanmıyorlar ,bunlar açıkca milli görüşün beslemeleri ümmetçi şeriat aşığı yobazlardır. Eğer fraksiyon olsalardı bu kolaylık ile farkedilirdi.Uyumlu olmaya çalışan adamlar değiller.Açıkca milli görüşün ısrarla taleb ettiği şeriatın zamanıdır ,biz uygulamak için buradayız diyorlar ,kör değiliz hiçbirimiz. Toplum merkezini ele geçirmiş bir oluşum bile değildir akp. Buğra şad beğ'e katılıyorum, tüm bu olanların sadece dinin, o dinin ne olduğunu bilmekten aciz ve hatta sorgulamaktan kaçan insan zihniyetinin toplam fikri sonucu olduğunu söylüyorum. Onlar olmayan fraksiyonlarını varettiler ve uzantılarının sonradan farkına vardılar.Erbakandan ayrılanlar da yoğurdun kaymağını gördüler(akp-saadet oluşumu paylaşamıyorlar milli görüş denen saçmalığı) Ama bu hiçbirşeyi değiştirmez. Dolayısı ile ortada fraksiyon yoktur,bu insanlara oy verenler bence şüphesiz deyyusdur. Fikrimdir.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İnsanlarımız'da günü birlik düşüncesi var. Geleceğini düşünmez, bu gün için yaşar. Cahil insanlarda geleceğe dahil düşünce bulamazsanız, şimdiyi yaşar ve gelişmek için hiç bir şey yapmaz. Gurbetcileri hatırlayalım, ilk gidenler rahat bir hayat için arkalarında ailelerini bırakıp, tanımakdıkları bir ülkeye yerleştiler. O insanlar, bilinçli olmuş olsalardı, ülkelerinde kalıp kendi ülkesi için mücadele ederlerdi.
Hülasa, bugün Türkiye'deki Türk'lerin coğundan Türklük bilinci diye bir şey bekleyemeyiz. Şeçimden sonra, tarikat yuvalarının iyice coğaldığını kendi gözlemlerim ile biliyorum. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Akepe'den aşırı derece'de nefret eden bir çiftçi komşumuz vardı!
Seçim'den sonra onunla muhabbet ederken hangi Parti'ye oy verdiğini sordum! Cevabı Akepe idi! Nedenini sordum! Son zaman'da Hükümet aşırı bir kredi vermiş çiftçilere o da bu Hükümet değişirse aldıkları para'yı kaybetme korkusundan olduğunu söyledi! Sanırım bütün çiftçiler bu yüzden Akepe'ye oy verdi! |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
%47 oy nasılmı alınır?
yüksek seçim kuruluna adamlarını yerleştirirsin illerden ilçelerden gelen oy miktarlarını bilgisayarlara kafana göre geçirirsin sonrada bir tutanakla oyları ve elle tutulmuş seçim kurulu kayıtlarını yakarsın...Saf ve temiz olan köylü kardeşlerimize önce eşeklerini kaybettirirsin sonrada buldurursun (karadenizde olduğu gibi)...İnsanları büyük bir borç batağına sokarsın, herkes banka kartları yüzünden bankaların kölesi olur ve sonra bu düzende nasılsa enflasyon yok aman hükümet değişirde anflasyon olursa ben bu borcu nasıl öderim ikilemine sokarsın...Allah kitap, kuran ile kandırırsın, mazlum ve mağduru oynarsın...bir kaç şiir okursun, birkaç ufak çocukcağızı kucağına alırsın seversin...Türban denilen ucube olayı sonuna kadar kullanırsın, CHP nin başında Deniz BAYKAL ın kalması için elinden geleni yaparsın.....%70veya 80 olmadığına dua edelim...
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ülkeyi satan, milli dokusunu tahrip eden bir parti halen yüzde 40'ların üzerinde başarı sağlıyorsa, varın artık bu milletin koyun sürüsünden ayrı ne gibi bir farkı kalmış siz düşünün...
Bu seçimi yine; cebini ve midesini düşünenler, yüzsüzleri omuzlarında yükseltenler, düzenbazları sırtlarında taşıyanlar, politikadan ve siyasetten geçinenler, toplumun safiyane duygularını sömürenler, finolar, kahpeler, alçaklar, namussuzlar, talancılar, vurguncular, dinciler, eğitimli eşşekler, eğitimsiz eşşekler, federasyoncular, soydan özürlü köpekler, kazanmıştır. Türkçüler ise kaybetmiştir... Türkiye hepinizle gurur duyuyor... Durmak yok; satmaya, yıkmaya, kandırmaya, borçlanmaya, uşak olmaya, cep ve göbek bağlatmaya, şehit vermeye, peşkeş çekmeye devam... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|