Tekil İleti gösterimi
Alt 15.09.2007, 21:24   #1 (İleti Bağlantısı)
AYZIT
Türkçü

İletiler: 114
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
MUSTAFA KEMAL CUMHURİYETİ BİTTİ

Teröristbaşı Öcalan İmralı'dan analiz yaptı, DTP'ye köpürdü.
İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü başı Abdullah Öcalan'dan şaşırtan çıkış.
Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'na konuşan Öcalan, Mustafa Kemal Cumhuriyeti'nin bittiğini ve ılımlı islam döneminin başladığını söyleyerek, AKP ve CHP'yi eleştirdi.
AKP'nin yeni hedefinin DTP'li belediyeler olduğunu da ifade eden Öcalan, DTP'yi ise şu sözlerle eleştirdi: siyaset ciddi bir iştir, ağlayıp sızlamakla olmaz.
İşte Öcalan'ın açıklamasından öne çıkanlar:
"MUSTAFA KEMAL CUMHURİYETİ BİTTİ"
Bugün artık M. Kemal'in cumhuriyeti bitmiştir, ılımlı İslam dönemi başlamıştır. Bu Baykal eliyle yapılmıştır. Boşuna güdümlü demokrasi tabirini kullanmıyorum. AKP İslam'ı kullanarak işbirlikçi Kürtlerle, siyasal İslam'ı geliştirerek cumhuriyeti bugünkü haline getirdi. CHP'nin ülkücülerden daha koyu faşizan ulus-devleti savunan Kızılelmacı çizgisiyle AKP'nin siyasal İslam çizgisi arasında tercihe zorlanıyoruz. Demokratik Cumhuriyet seçeneğinin yeniden ciddi biçimde tartışmaya açılmasının gereğine inanıyorum.
Kaynah:Habertürk

İmralı Katili Chp'den rahatsız. Her parti bu soysuza prim verirken Chp vermemiş olsa gerek ki bu tür açıklama yapma gereği duymuş olmalı. Ben bebek katili, birde ordan bu ülke siyaseti için görüş bildirebiliyor. Hangi terör örgüt lideri, hangi ülkede bu tür konuşmalar gerçekleştirebiliyor?
Birde oturmuş Mustafa Kemal Cumhuriyeti bitmiştir diyor. Bu cumhuriyetin sahipleri ve emanetçileri olduğunu ya bilmiyor ya da .....beyni bunları düşünmesi için yeterli değil.
AYZIT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla