|
Bu sabah Show Tvdeki Kürt-ISlam igrencligi
Esenlikler irkdaslarim bilmiyorum izliyeniniz oldu mu ama bu sabah Televizyona bakarken Show TVde arim balim Petegim diye bir programa denk geldim, Programin konuklari Alisan ve Latif Dogan kürdolari birde cocugu kacirilmis kürd bir haci ailesi.
Bu Hacinin 4 yillik komsulari varmis cocuklari olmuyormus neyse komsu kadin rüyasinda mekkeyi görüyor ve ak sakalli dedeside buna en sevdigin bir cocugu al mekkeye gel demis güya, neyse bu haci Kürdolarda 4 yasindaki cocugunu 1 haftaligina komsusu ile mekkeye gönderiyorlar ama aylardir haber alamamislar ve komsular cocuklarini kacirmis..
Programi sunan Kadin soruyor Sakalli kürt haci bozuntusuna; Peki nasil olurda cocugunuzu komsunuzla yollarsiniz hic mi anlamadiniz bir sey ve sabrimi tasiran cevap geliyor: Haci kürdo diyorki YAW NERDEN BILEYIM ACIK SACIK KARI DEGILDIKI BAS ÖRTÜLÜ KAPALI DINI BÜTÜN BIR HANIMDI TEK SAC TELINI BILE GÖRMEDIM..
CEVABA BAKIN sanki basi aick kadinlar pislikde kapalilar cok iyi insanlar..
Sonrada Alisan denen kürd ayisi sahne aliyor ve arapca-kürtce ilahi okumaya basliyor ve en sonundada allahu ekber diye anirmaya basliyor...
Ben inanamiyorum Laik Türkiye Cumhuriyetinde Televizyonda adam resmen basi acikalra laf atiyor sonra Alisan kürtü Allahu ekber diye aniriyor...
Bu yobazlar iyice azmaya basladi yakinda okullarda ISTIKLAL MARSI yerine ilahi okuturlarsa sasmam..
Ordunun artik bir Darbe yapmasi sart darbe belki 30 yil geriye götürür ama bu islamist seriatcilar bizi binlerce yil geriye sürükleyecek
|