Alıntı:
HorosanEreni adlı üyeden Alıntı
Haci kürdo diyorki YAW NERDEN BILEYIM ACIK SACIK KARI DEGILDIKI BAS ÖRTÜLÜ KAPALI DINI BÜTÜN BIR HANIMDI TEK SAC TELINI BILE GÖRMEDIM..
CEVABA BAKIN sanki basi aick kadinlar pislikde kapalilar cok iyi insanlar..
Sonrada Alisan denen kürd ayisi sahne aliyor ve arapca-kürtce ilahi okumaya basliyor ve en sonundada allahu ekber diye anirmaya basliyor...
Ben inanamiyorum Laik Türkiye Cumhuriyetinde Televizyonda adam resmen basi acikalra laf atiyor sonra Alisan kürtü Allahu ekber diye aniriyor...
Bu yobazlar iyice azmaya basladi yakinda okullarda ISTIKLAL MARSI yerine ilahi okuturlarsa sasmam..
Ordunun artik bir Darbe yapmasi sart darbe belki 30 yil geriye götürür ama bu islamist seriatcilar bizi binlerce yil geriye sürükleyecek
|
Soydasim, durumu gayet guzel ozetlemissin. Butun bu olanlarin nedeni, hepimizin bildigi gibi ''Din kardesligi'' safsatasidir.
Yoksa, arap´i, k.rt´u, cerkez´i, laz´i, zaza´yi veya musluman ermeni ve rum donmelerini, bizlere kim kardes diye kabul ettirebilir?
Bazi gerizekalilar, bizlere dinsiz, ateist veya Yahudi gibi suclamalar yapiyor. Ne icin? Ulu Basbug ve Atsiz Ata´nin sonuna kadar elestirdigi arap dinini elestirdigimiz icin.
Turk milleti artik uyanmali ve kendisini, bu sapik arap ideolojisinden kurtarmalidir. Arap dininin bir emri olan ''Din kardesligi'' safsatasinin, basimiza ne belalar actigi herkes tarafindan, anlasilmalidir.
Dusman belli. Bu isin lami cimi yok. Bizlere ''Ya islam (seriat), ya da olum'' denecegi gunler yaklasiyor...