Tekil İleti gösterimi
Alt 17.09.2007, 19:42   #11 (İleti Bağlantısı)
ATİLLA-TORUNU
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 58
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Cevap: Çeçenler Türk Müdür?

Alıntı:
Aydın Çeri adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu vasiyeti iyi oku.
-----------------------------------------------------------------
Yağmur Oğlum;
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigâr olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol!
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içerideki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun.
Yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim Kandaş'larım.Sayın Aydın Çeri Kandaş'ım Yüce Yaradacı Sendende razı olsun.Daha önce okumuştum Atsız Ata'mın vasiyetnamesini ama ne yazık ki bana,üstüne düşmemişim ya da unutmuşum.Bana neredeyse unutmakta olduğum bu değerleri hatırlattığınız için çok Teşekkürler.Tüm yorum yazan ve bana doğruyu göstermek adına çaba gösteren Kandaş'larımdan Yüce Yaradıcı Razı olsun..Selametle...
ATİLLA-TORUNU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla