|
Cevap: AR DAMARI OLMAYANLAR (YORUMSUZ)
Alıntı:
ÇİKİ_ŞAD adlı üyeden Alıntı
Kandaşım;
Sadece karikatürdekileri bu guruba dahil ederek haksızlık etmişsin.
Değerli ülkücü ve de milliyetçi! kardeşlerimizi dahil etmeyi unutmuşsun.
Bunların da ar damarı çatlamış "edep ya hu" dedirtirler insana bu adamlar.Olaya bak;
Türk siyaseti bugün çok önemli bir ilki yaşayacak. DTP'nin Mardin'deki Nevruz kutlamalarına MHP de katılarak, her iki parti tarafından birlik ve kardeşlik mesajı verilecek.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır dün MHP Mardin İl Kurultayı'na gitmek üzere Ankara'dan Mardin'e gitti. Hareketinden önce VATAN'a bir röportaj veren Şandır, aklından geçen Nevruz buluşmasını da ilk kez o sırada paylaşmış oldu.
Şandır, "Önceden kimseye haber vermedim. Bu akşam (dün akşam) Mardin TV'de bir programa çıkacağım. O programda da söyleyeceğim: Ben buradayım, eğer davet edilirsem DTP'nin Nevruz kutlamasını kendileriyle paylaşırım , diyeceğim. DTP'liler bu çağrımı duyup, davet ederlerse gerçekten katılırım" dedi.
Şandır'ın bu açıklaması üzerine DTP Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Sakık, aktardıklarımıza önce inanamadı. Şaşkınlığını ve memnuniyetini gizlemeyen Sakık "Peki siz ne yanıt verirsiniz?" sorumuz üzerine parti yönetimine danışmayı istedi.
Sakık, daha sonra şu açıklamayı yaptı: "Doğrusu gerçekten şaşırdım, Mehmet Şandır ve beraberindeki MHP'liler bizim konuğumuzdur. Kutlamalarda kendilerine evrensel konukseverliğimizi göstereceğiz, en iyi şekilde ağırlayacağız. Türkiye'nin ihtiyacı olan da tam olarak böyle bir uzlaşmadır. Sayın Şandır'ın bu adımını çok olumlu ve çok önemli buluyoruz."
pkk lı it enikleriyle beraber mhp-pkk kardeştir bunu bozan kalleştir, diye artık slogan da atarlar bunlar.
Yazıklar olsun bunların şanına şerefine utanmaz arsız adamlar.
Onca şehidimizin yüzüne nasıl bakacaklar bu kürdofiller...
Saygılarımla
|
çapulcuların gerçek kimliğini bir kere daha ispat eden bu yazı sürekli gelip bu sitede fikir kirliliğine yol açan ümmetçi,çapulcu ülkücülere bir kere daha kapak olmuştur...
teşekkürler kandaşım