|
Cevap: Darbe kaçınılmazdır.
Öncelikle hepinize esenlikler.
Gönlümüz darbe yapılmasından yana olsa da mevcut durum büyük olasılıkla darbenin olmayacağını gösteriyor.
Ordu, darbe yapmaya karar verse zaten bunu kimseye sormaz ve bunu çekirdek kadro dışında kimse bilmez.
Diyelim ki bir darbe planı hazırlandı! Peki ordu bu darbeyi nasıl ve kimlerle yapacak? Laik subaylarla mı?
Ben, kısa dönem askerliğimi yaparken bölükte orduya gönüllü hizmet etmeye hevesli asker sayısı toplasan bir elin parmakları kadar ya var ya yoktu. 80 kişilik bölüğün çoğu ya kürt kökenli ya da dinci erlerden oluşuyordu.
Bunlarla mı darbe yapacaksın?
İç savaş durumunda bunların ihanet edip karşı tarafa geçme olasılığı %100'dür.
Geriye kalan az sayıda askerle de bunu zor başarırsın çünkü bugünkü dinciler geçmiş darbelerden dersler aldılar ve hepsi silahlandı. Türkçüler ise silahlanmak istediğinde çete suçlaması ile içeri alındılar.
Bu kadar karamsar tablo çizdim diye kimse alınmasın ama ülkenin içinde bulunduğu gerçek budur ve elbette biz geleceğe iyimserlikle bakmakla zorundayız ama bu işler öyle sen ve biz istedik diye apar topar yapılmaz.
Ordu'nun yapması gereken sivil laik Türkleri milis gibi eğitmektir, bunun başka çaresi de yoktur çünkü kürt-islam faşizmi artık her yerdedir.
Her şeyi Ordu'dan bekleme alışkanlığı da tembellikten kaynaklanmaktadır. Halk desteğini arkasına alamayan Ordu ne yapsın?
Kusura bakmayın ama hata bizim kendi milletimizde! Irksal değerlerini bilmeyen bu koyun sürüsü ancak dine, tarikatlara kulluk ederek kendine dinsel bir değer yüklüyor. Kendi ordusuna düşman olmuş, araplaşmış ve kürtleşmiş bir millet varken Ordu ne yapsın?
Devrimler halk hareketleri ile yapılır. Peki nerede halk? Gün geçtikçe teslim olan ve AKP'nin sosyal korunmasına sığınarak asalak gibi yaşayan bir halk var. Böyle asalak yaşamaya alışmış bir halkın yaşadığı yerde ben olsam ben de kışlamdan çıkmam, ben de darbe yapmam.
Ordu'nun neden darbe yapmayacağı bu kadar açıktır. Keşke herkes bizim gibi düşünseydi de Ordu bu milletin desteğini hissederek bu darbeyi çoktan gerçekleştirmiş olsaydı. Bundan sonra yapılacak şey bizim dünya görüşümüzde olanların çok çalışması ve bir birlerine sıkı sıkı sarılmasıdır. Ticarette, eğitimde, sanatta ve diğer her alanda! Sanırım mesajı aldınız.
|