Alıntı:
Jöntürk adlı üyeden Alıntı
Elbette şimdiki tehlike 1960 yılındaki tehlikeden bir milyon kat büyüktür ancak değerlerimizde o günden bu yana 100 Milyon kere değişmiştir(değiştirilmiştir) ayrıca o günkü halle bugünkü hal farklıdır. Bugün ülkede demokrasi naraları atılmaktadır. Ha ordu istese yinede hertürlü darbe yapar orası başka karanlık tablolar çizmeyin istenildiği takdirde kesinlikle yapılır. O zaman bazıları kaçacak yer arar, diğer hainlerde en büyük asker yanlısı kesilirler. Darbe yanlısıyım ancak mükemmel bir darbe yanlısıyım amaç geleceğide düşünmek olmalıdır!..
|
Irkdaşım ,tabiki sana katılıyorum.Tabiki planlı,proğramlı bir şekilde olmalı.Net,kesin bir şekilde tepelerine inilmelidir.Uygun zaman kollanmalı,her ayrıntı düşünülmelidir.Başka bir başlıkta yazdım biraz önce,evet durum daha zor,ama önemli olan zor olanı başarmak.Bu zorluğu atlatmak,belkide tüm sorunlarımızın kesin çözümü olacak.
Çünkü öyle bir noktaya gelindi ki ,yumuşak geçiş değil,ya hep,ya hiç,gerekli ülkemize.
Ben inanıyorum ki,zaten ıordumuz harıl harıl planlar yapıyordur.
Evet düşman uyumuyor,ama canı gönülden inanıyor ve biliyorum ki,ordumuzda uyumuyor