Tekil İleti gösterimi
Alt 20.09.2007, 01:01   #14 (İleti Bağlantısı)
Tarkan
Türkçü

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 576
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Cevap: Baskıcı İslam.

Alıntı:
" Bir otobüste namaz fırsatı varilmiyorsa, ben o otobüse binmem zaten (buradaki tehdidi görebiliyormusunuz arkadşlar gizlice taraftara sinyal otobüs şirketlerine ise namaz molası için baskı var) Yemek ve tuvalet molası veriliyorsa, niye namaz molası verilmesin? Ne var bu örnekte gayet normal bir şey. Ateist şöför bile olsa durur. Şimdi iktidar oldular diye müslümanları iktidardan uzak için böyle örnek veriyorlar. Dinini ciddiye alanlar için bir toplum düzenlemesi. Ben Avrupada trene bindim konduktör bana namaz yeri gösterdi İşte avrupa demokrasisi budur"
Ateist şöforü durdursun bakalım sıkıyorsa, merak ettim bu hangi Avrupa ülkesiymiş.Gidip orada "Vay efendim ben namaz kılacağım, durdurun çabuk otobüsü! " desin bir bakalım, görsün kendisini terörist diye yaka paça tutuklamıyorlar mı! Adamlarda kural var, yasalar var..Onun dışına çıkamazsın, hele hele keyfiyet için asla çıkamazsın.

Bunlar hem cahil, hem de istedikleri iktidar olduğu için şımarıklar.Bunların hakkından ordu gelir.

Bunu geçiyorum..

Ne kadar da uydurmayı seviyorlar.Bunlar hep böyle, yok kızın biri Avrupa'da bir ülkede, annesi kuran okurken metal dinliyormuş, yanmış kül olmuş.Biri kuranı yere atmış taş kesilmiş.

Hadi bunlar iyi palavra atıyor, peki bunların masallarına inananlara ne demeli? Amerikan askerleri camide bu arapları geberitiyor, kitaplarını ayakları altına alıyor.Peki bu durumda Amerikan askeri ölümsüz mü ! Ona niye bir şey olmuyor!!Her şey
gayet net biçimde kayıtlarda vardı.Bunu da mı görmüyorlar, yoksa afyon almaktan ottan bir farkları kalmamış mı?

Adamın savunması da çok ilginç (bu arada zaten kitaplarına göre 90 km'den ötesi seferi sayılıyor, ama cahil olduğu için onu bile bilmiyor) :
WC molası veriliyor da namaz molası neden verilmesin? Gülsek mi kızsak mı bilinmez; bilinen şey bunların bu iktidar sarhoşluğu ile iyice şımaracak olması.Madem laik bir ülkedeyiz, o zaman ben de ayin düzenlemek için kafama estiği noktalarda durdurayım otobüsü ateş yakayım, nasıl olsa inancımı gerçekleştireceğim.Keza başka inançlar da olabilir, satanistler de bulunması muhtemel.O da iniversin bir yerde şeytan adına kurban kessin.Aynı şekilde hristiyanı,musevisi,manehisti,budisti...vs vs..Onlar da yapabilir inançlarını yerine getirebilir.

Ama yobaz dinler mi hiç? Ona göre onun dini tektir.Diğerleri yalandır, onlara böyle haklar tanınamaz.

Bu beton kafalı yobazların kafasına sağlam bir "darbe" inmedikten sonra bu sarhoşluktan ayılamayacaklar.Şımarıklıklarında ise sınır yok..!
Tarkan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla