|
Kesinlikle bu kız da aile baskısı ile kapanan kızlara güzel bir örnektir. Bu kızlar sürekli olarak bastırıldıkları için bilinçaltlarından gelen bir dürtüyle bu baskıyı bir yerden kırmak istemektedirler. Ortaya çıkan komik görüntü aslında bunu ispatlayan ve üstünde bilimsel çalışma yapılabilecek güzel bir fotoğraf.
Ben sokakta başına türban taktığı halde şeffaf ve dar etek giyen kızlara bir kaç kez şahit oldum. İçini gösterince günah olmuyor mu merak ettim doğrusu? Bir de bunlara sormak lazım bir kadının saç teli erkeği tahrik edebilecek fetiş midir?
Kapanmanın sınırı nedir? Bu kadınların dudakları, ayakları ve elleri görünüyor, peki biri çıkıp da bunlara bakarsa ne olacak? Vay o kadının haline! Cehennem ateşleri içinde mi yanacak şimdi? Peki kadını tamamen kapattınız diyelim ama o kadın kapalı da olsa beğendiği bir erkeğe farklı bir gözle bakarsa ne olacak? Bu defa erkek mi cehenneme gidecek?
Bu ilkel hurafelerle beyni yıkanmış yobazlar aslında farkında olarak veya olmayarak kapanmanın daha çok cinsel sapıklıklar doğuracağını oysa normal ve sağlıklı ilişkilerin insanları tatmin ederek onlarda rahatlama duygusu sağlayacağını ve aşırı uçlara sapmayacaklarını öngöremiyorlar.
Bir kadını böyle bohçaya sararmış gibi sarıp sarmalamak bir erkeğin kendi kafa yapısının içinde gizli bir sapıklık olduğunu gösterir.
|