Tekil İleti gösterimi
Alt 21.09.2007, 06:12   #5 (İleti Bağlantısı)
Gürünay
TÜRKÇÜ

Gürünay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 90
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
'' yeni bir oluşum kurmak çok kolaydır.sen,ben yada rüştünü ispatlamış herhangi bir insan yanlış bilmiyorsam parti kurma hakkına sahiptir (yanlışım varsa lütfen düzeltilsin).

önemli ve esas zor olan kısım ise 2.dünya savaşının ortaya çıkarmış olduğu o dönemde de şu anda da en güçlü silah olan propogandanın nasıl yapılacağıdır.

bu propogandayı kimler yapacaktır? doktrin nasıl kabul ettirilecektir? ne gibi bir anlatım metodu seçilecektir?

bilimsel araştırmaların ortaya çıkardığı türk halkı bir olayı,gündemi 20-25 günde unutuyor gerçeği(istisnalar lütfen göz ardı edilsin.ki bu istisnalardan biri olarak başlı başına bu otağ gösterilebilir) nasıl aşılacaktır?? iller bazında nasıl toplanılacaktır ??

fettoşçuların,ümmet çapulcularının,ülkücü çapulcuların karşı devrimini,karşı propogandasını yoketmek için nasıl bir yol izlenecektir?? arabın afyonuyla,kardeş halklar yalanıyla,sentezci düşüncelerle yıllardır derin bir uykuya yatırılan halk hangi kılıç gibi keskin ve anında sonuç veren yöntemle uyandırılacaktır???

tek derdi o gün karnını nasıl doyuracağı olan,yıllarca balık tutması öğretilmesi gerekirken önüne hazır balık sunulan sadaka toplumu nasıl yeniden bilinçli bir topluma dönüştürülecektir??

satılmış medyanın sabah akşam pompaladığı magazin kültürüyle,amerikancıkistan ve gerici avrupa güdümlü eğitim sistemiyle büyüyen,üretmeye değil sadece tüketmeye alıştırılan,uyuşturucu batağına kasıtlı olarak çekilip bu batakta yitip giden,ruhsuzlaşan genç nesil nasıl kurtarılacaktır???
çünkü genç nesiller yokedilirse ülke yokedilir ve bu otağdaki herkesinde bildiği üzere Türkiye genç nesiller ülkesidir...

vesaire vesaire... ''

yazmıştım ''yeni bir oluşum gerek'' adlı konu başlığının altına.
kelimesine dokunmadan buraya da ekliyorum

Mustafa Kemal Atatürk
Gürünay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla