Tekil İleti gösterimi
Alt 21.09.2007, 12:27   #15 (İleti Bağlantısı)
Teñri
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 128
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökhan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Yahu sen sen benim ne demek istediğimi anlayamayacak kadar sığ mısın yoksa muhalefet etmiş olmak için mi saçma sapan cevaplar veriyorsun?
Ben Abd'nin politikasını mı uygulayalım yazdım? Sonuçta istediğini yapıyor mu yapıyor. Eleştirilere kulak asıyor mu asmıyor. Sen de güçlü olmanın yolunu bul. Ondan sonra kürtlerle bir arada yaşamak istemeyip de kürtlerle bir arada yaşamaya razı olma.

Konuya Otuken kardesimizin yazisini yadirgayarak bir ileti yazdim, fakat konu ABD'ye kadar uzandi.

Oncelikle belirteyim ki,

Turk Orgeneral ve Turk Silahli Kuvvetlerinin 25. Genelkurmay Baskani Yasar Buyukanit Pasa, irkci yada irkci olmamaksizin icimizden biridir.

Arkadasin yazisinda art niyet aramiyor, sadece ve sadece yanlis bir tabir kullandigini vurguluyor idim.

Ayrica iletilerimi yazdigim kisininde Turk oldugunu unutmaksizin, Turk'e yakisan seviyeli usluple, kisiye ulkucu, sig, gibi seviye dusurucu kelimeleri kullanmamaktan yanayim.

Son olarakta belirtmek isterim ki, kurtlerle yasamaya razi oldugumu gosteren hic bir cumle yazmadim. Tek soylemeye calistigim, gunumuz dunyasinda ulke icindeki azinliklari sinirdisi etmenin zor oldugu idi.

ABD dediginiz gibi tum dunyaya meydan okuyor, evet haklisiniz. Fakat ABD'nin ulke icindeki %30'lara varan zenci nufusunu sinirdisi edebilmesi, sizce ne kadar gercekci? Ulkeler arasi ic ve dis sorun apayri durumlardir ve kiyaslanamazlar. Turkiye icindeki kurt sorununu ornek olarak verdiginiz ABD'nin zenci sorunu ile kiyaslayabiliriz ancak. Sanirim bu daha bir gercekci yaklasim olur.

Saygilar,
Teñri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla