22.09.2007, 11:54
|
#5 (İleti Bağlantısı)
|
|
Otağ Yöneticisi
İletiler: 269
|
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı
Bozkurt Uluması:
"Ben Başbuğ Atatürk'ün soyundanım. Türkiye; soysuzlar, şeyhler, müritler ve meczuplar ülkesi haline gelmiştir.
Yaşamımı; gericilikle, ilkellikle, soysuzlarla, yobazlarla ve meczuplarla savaşa adayacağıma; Türkiye'yi; başörtülülerin, çember sakallıların yaşamadığı, camilerinde Türkçe ezanın okunduğu, hurafelerin ve safsataların kutsal sayılmadığı; gelişmiş ve çağdaş bir devlet haline getirmek için mücadele edeceğime; Atatürk'ten sonra çıkartılan, soysuzları ve ümmetçi kansızları koruyup kollayan yasaların uygulamasını durdurup, toptan kaldıracağıma; Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim.
Gök girsin, kızıl çıksın!"
|
Altina imzami atiyorum, Gök girsin kizil ciksin..!
|