24.09.2007, 01:40
|
#24 (İleti Bağlantısı)
|
İletiler: 1,508
|
Alıntı:
Turak adlı üyeden Alıntı
Kadınların cinsel birleşme sırasında orgazmın doruğuna çıkmasını sağlayan G-noktası "G-Point Enjoy it" ismiyle tescil edildi.
Doğubayazıtlı kurdofil hacı babanın oğulları Bülent ve Levent Söğüt kardeşler, kadınların cinsel birleşme sırasında orgazmın doruğuna çıkmasını sağlayan G-noktasını "G-Point Enjoy it" ismiyle tescil ettirdi.
Erotizmi ön plana çıkaran marka, Ukrayna başta olmak üzere yurtdışında büyük ilgi görüdü. Söğüt kardeşler dünyanın en seksi blucin markası olacaklarını savunuyorlar.
HACI BABA KIYAMETİ KOPARDI: Altı ay kadar önce televizyon seyrederken yeni çıkaracağı markasına G-Point ismini verme kararı aldığını söyleyen G-Point şirketinin ortaklarından Bülent Söğüt, "Aylarca bir isim düşündüm. Sonra aniden aklıma G-noktası geldi. Kışkırtıcı ve dikkat çekici olduğunu düşünüp, kararımı verdim. Hacı olan babama önce G-noktasının ne anlama geldiğini söylemedim. Sonra bir şekilde öğrendi ve kıyameti kopardı. Hiç kolay olmadı ama nihayetinde ikna ettik" dedi.
Hacı baba önce kızdı para gelince yatışti
AĞRI’nın Doğubayazıt ilçesinden İstanbul’a gelip kuyumculuk işine giren hacı Burhanettin Söğüt, G-Point Enjoy it markasıyla ilgili şunları söyledi: "Oğullarım bu işe gizlice başladı. Ne anlama geldiğini benden gizlediler. Sonra öğrenince çok kızdım. Olacak şey mi dedim. Ben hacıyım. Burada bütün esnaf bana ’hacı amca’ der. İşler iyi gidip, çocuklar iyi para kazanmaya başlayınca ben de kabullendim. İşler böyle yürüyor demek ki!"Evet haci isler boyle yurur sizin gibi din tucarlari sayesinde.
Dini imani para bu imansizlarin parayi goruncu dinlerini bile degistirir bu imansizlar.Ondan sonrada din elden gidiyor ,kizlarimiz azziti diye yaygarayi basarlar bu haci ,hocalar.
|
ne diyelim ?
yuh olsun... yazıklar olsun...
bu ümmetçi yobazların dinleri , imanları paradır...
parayı bastır , dinlerinden vazgeçerler..
parayı bastır , analarını ve karılarını satarlar...
yeterki para kazansınlar....
|
|
|