Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı
Herşeyden önce Başbuğ Paşa'nın ırkçı söylemlerde bulunması yasalara aykırıdır.
|
Öyle mi?Darbeler de yasalara aykiridir ama bu ülke TSK tarafindan gerceklestirilen 4 (dört) darbeye sahne olmustur.Bu darbelerin gerekceleri bugünkü kürt belasindan daha mi büyük bir tehlike teskil ediyordu?Neden durmadan sadece irtica karsiti aciklamalar yapiliyor?
Eger bu ülkede irtica tehdit ise, kürt yagmaciligi da en az onun kadar bir tehdit olgusudur.Fakat ben simdiye kadar herhangi bir Genelkurmay Baskani'nin veya bir Kuvvet Komutani'nin kürtleri hedef alan ve Türkiye'nin asli unsuru olan Türklerin kuruculuguna vurgu yapilan bir aciklamaya tanik olmadim.Bunun da temelinde Inönü'nün orduya bictigi görev yatiyor.Laikligi koruyacaksin, gerisine karismayacaksin...
Ne olacakti ya?Bir yüksek rütbeli ordu mensubu terör örgütünden "kürt terör örgütü PKK" diyerek bahsetseydi, asker mahkemeye mi verilecekti?Eger öyle bir durum varsa Kenan Evren neden yargilanmiyor?Darbeci pasalar hakkinda neden yasal islemler yapilmiyor?
Bu ülkenin sahibi Türk Silahli Kuvvetleri degil mi?Ordumuz kimden ve ne icin korksun?
"Ben herseyden evvel bir Türk milliyetcisiyim..." diyen Basbug Atatürk'ün kurdugu devletin koruyuculari "Biz Atatürk milliyetcisiyiz" dememelidir.Ordu mensuplari siyasetci degildir.Kelime oyunlarina, yuvarlak sözlere veya kafa karistiran kavram kargasalarina ihtiyaclari yoktur.
Dolayisiyla herhangi bir müslüman cikip da "ben Muhammedciyim" degil de tipki peygamberleri gibi "Müslümanim" diyorsa, biz Atatürkcülerin de sonuna kadar
"Türk milliyetcisiyiz/Türkcüyüz"! demeye hakkimiz vardir.
Cünkü Ata'miz bir Türk milliyetcisiydi!
Sahsim adina söylüyorum ki; Ben kutsal ordumuzu degil onu yöneten kisilerin Türklüge ve Atatürkcülüge aykiri buldugum noktalari elestiriyorum.Makamlara ve rütbelere saygimiz sonsuzdur.