27.09.2007, 23:57
|
#11 (İleti Bağlantısı)
|
|
Üyeliği iptal edilmiştir
İletiler: 248
|
Alıntı:
cemil adlı üyeden Alıntı
Site gerçekten güzel benim de uyuz olduğum tiplerle ilgili haberler hoşuma gidiyor.Askerimizi şehit edenlerden ne beklenebilirki?Benim babam özbe öz Türkmen annem ise laz ama ben her zaman özbe öz TÜRKÜM diyorum ve bu kroları hiç sevmiyorum sizler gibi.Yaşasın TÜRK milleti
|
Annen lazca biliyor mu ve laz oldugunu iddia ediyor mu? Yoksa sadece cevrenin bir yakistirmasi mi?Eger gercekten bir lazlik veya melezlik varsa sayet, o zaman bu karisimin derecesine bakmamiz gerekiyor.Eger annen de bir melez ise, sende de sadece az bir miktar'da yabanci kan bulunuyor demektir ve bu sonuca etki etmeyecek düzeydedir.
Cünkü ne yazik ki öz be öz Türk olan binlerce Karadeniz evladi
50 ila 100 bin arasinda seyreden laz nüfusu yüzünden laz diye damgalaniyor.Oysa öyle bir sey yok.Bölge halkinin büyük cogunlugu milliyetci ve duyarli insanlardan olusmaktadir ve kürt pisliginin giremedigi tek bölge Karadeniz'dir!
Sunu herkes bilmeli artik:Biz Türkler bin yildir Türklügü öyle veya böyle bu topraklara egemen kilmis bir milletiz.Bugün Türk olmayan hic kimse safkan laz veya safkan kürt oldugunu iddia edemez!Anadolu'nun yerlesik veya sonradan buraya göc etmis asagilik kavimleri'nin hepsinde Türk kani vardir.Cünkü asli unsur biziz.Onlar bizi degil, biz onlari eritiriz!
|
|
|