Tekil İleti gösterimi
Alt 28.09.2007, 18:27   #34 (İleti Bağlantısı)
Bozkurt
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 390
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
(* Türk_Malatya_Türk *) adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Elazığ'ın çoğu kıro değildir. Elazığın 80%!i öz be öz Oğuz Türküdür. Elazığ milliyetçi vatansever bir ilimizdir. Doğuyu sırf kürtmüş gibi gösterip kürtçü propagandalara alet olmayalım. Kürtlerin sayısı anca 6 milyon vardır. ABD ve AB kürtlerin sayısını coğaltmak için elinden geleni yapıyor.

Aslında ben şunu demek istedim ama tam anlatamadım...Elazığ'da şu anda araştırma yapılsa benim tahminim kırolar daha fazla çıkar...Bununda sebebi öz Türkler büyük şehirlere göçmüştür...Mesela ben Adana Osmaniye'liyim ama doğma büyüme İstanbul'dayım...Adana'da öz Türk bir avuç kaldı neredeyse...Şehrin her yeri kıro doldu, apoş piçinin ablası bile Adana'da oturuyor gerisini siz düşünün...

Benim ne kadar Elazığ'lı tanıdığım varsa zaza, kırmançi vs etnik döküntülere mensup...Tabi ki öz Türk vatansever Elazığ'lı da çok ama, kıro olup ülkücü zihniyette vatanseverim diyen tiplerde çok fazla...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla