|
Sonerciğime(!) ben de bu e-postayı gönderdim.
Gazeteciliğini ve fikirlerini; iftiraların, yalanların ve hezeyanların oluşturduğu temel üzerine inşa etmiş olan müfteri, müddei iddiasını ispatla mükelleftir, iddiasını ispatlayamayan kişiye de müfteri denir! Başbuğ Atatürk dahil, hangi Türk ulusu varsa hepsine de "Yahudi", "mason", "Sabetaycı" iftirasını atmakla gazetecilik yaptığını mı sanıyorsun? Hani belgelerin, hani kanıtların? Okuduğun kıytırıktan ve uyduruktan kitapları mı referans olarak göstereceksin?
Ulu Türkçü Ziya Gökalp'e de "Yahudi" diyerek bir başka iftira atmışsın. Senin gibi Türklük düşmanı ve dış güçlerin tetikçiliğini yapma görevini üstlenmiş olan besleme devşirmeler, Oğuz boylu, Türk soylu büyük Türkçü Ziya Gökalp'e "kürt" veya "Yahudi" diyerek, iftira atmaktadırlar. Ulu Türk, büyük Türk ırkçısı Nihal Atsız'ın bile, öldüğünde çok üzüldüğü ve her zaman övdüğü Ziya Gökalp'e, linç edilerek öldürülen hain gazeteci Ali Kemal, "kürt" olduğu iftirasını attığı zaman Ziya Gökalp, "Altın Işık" adlı kitabında yazmış olduğu şiirle; kendisini, Ali Kemal'i ve Ali Kemal gibi kendisine "kürt" diyenleri (son dizede) bak nasıl tanımlamıştır.
Ali Kemal'e
Ben Türküm! diyorsun, sen Türk değilsin!
Ve İslamım! diyorsun, değilsin İslam!
Ben, ne ırkım için senden vesika,
Ne de dinim için istedim ilam!
Türklüğe çalıştım sırf zevkim için,
Ummadım bu işten asla mükafat!
Bu yüzden bin türlü felaket çektim,
Hiç bir an esefle demedim: Heyhat!
Hatta ben olsaydım: Kürd, Arap, Çerkes;
İlk gayem olurdu Türk milliyeti
Çünkü Türk kuvvetli olursa, mutlak,
Kurtarır her İslam olan milleti!
Türk olsam olmasam ben Türk dostuyum,
Türk olsan olmasan sen Türk düşmanı!
Çünkü benim gayem Türkü yaşatmak,
Seninki öldürmek her yaşatanı!
Türklük, hem mefkurem, hem de kanımdır:
Sırtımdan alınmaz, çünkü kürk değil!
Türklük hadimine "Türk değil!" diyen
Soyca Türk olsa da "piçtir", Türk değil!
Evet Soner efendi! Ulu Türk Gökalp, şiirinin son dizesini sana da ithaf etmiş, nasıl zevke geldin mi cahil iftiracı gazeteci.
Bir de, Türkler'in boylarının kısa olamayacağını ve boyları kısa olanların Türk olamayacağını ima etmişsin. Bu konuda da cehaletini bir kez daha gözler önüne sermişsin. Peki sen, Avrupa'yı kasıp kavurmuş olan ve Avrupalılar'ın papasını önünde secde ettiren Tanrı'nın kırbacı ulu Türk Başbuğu Attila'nın boyunun 1.68 cm olduğunu hiç mi duymadın? Nereden duyup bileceksin, ruh hastası ve ütopyacı sahtekarların yolundan giden, insanlık düşmanı cani bir belhümadal yaratık olan Mao'ya tapan safsata savunucusu zerzavat?
Dua et ki, biz Atsızcı Türkçüler yazılı ve görsel basında yokuz. Yoksa karşımızda ezik büzük otutur, moraran suratınla rezil rüsva olup komplekse girerdin. Fakat günü geldiğinde, roller değişecek kalemini, ruhunu, vicdanını dış güçlere satmış olan, Türkler'den kazandığı paralarla Türk'e düşmanlık eden utanmaz müfteri.