|
Bu yaptıkları vurdumduymazlık bile değil açıkca geçiştirmek,unutturmak hilelemektir.
Dünyanın hiçbir ülkesinde bizimki kadar aç ve yabani bir medya olduğunu sanmıyorum.
Kim ekmek atarsa onu gülücük eden bu medya asalağı hafife alınmamalıdır.
İyi ama ne yapılabilir ?
Belki de hiçbir şey,Günümüzde medyanın kalkanı hükümetler ,büyük para aşığı malum liberaller ve hatta açıkca hasımlık edenlerin ekmeğine yağ sürenlerdir.
Çağın çok önemli uzvu basın-yayın elde edilemedikten sonra ağzın ile kuş tutsan faydasızdır.Basın-yayın organlarımızın sözümona sarsılmaz Atatürkçü duruşuna ne oldu?
Hiçbirşey olduğu yok !
Mesleğinin az buçuk haysiyeti olan ve bilindik söylemi olan'' Biz önce haberdar ederiz,kutsalımızdır'' diyenlere duyurulur;Bu kutsallığınız nasıl bir kutsallıkmış ki Türk ırkına kastedenlerin aldığı canları,şehitlerimizi manşet etmiyorsunuz?
Tam 4 gazete (malumunuzdur)ısrarla bu acı yürek burkan haberi görmezden geldi.Kimisinin derdi türban idi,Kimisinin derdi insancıllık..
Basın-Yayının bu satılıklığı yeni değil fakat mücadele eden yok,kuvvetli kalem yok .Atsız Atamın döneminde bile bunlar var idi.
Fakat Atsız var idi,bu çok güçlü kalem döneminin cengaveri idi.
Şimdi varmı Atsız gibisi?
Ben hayal aleminde yaşıyorum galiba.
Milliyetçi urukçu geçinen kaç kalem tutan var, ve geçiştirdikleri kaç haber var Tanrı bilir.
Üç kuruş paraya uruğunu satan, çıkıp da Türk sözcüğünü telaffuz etmesin.
|