Tekil İleti gösterimi
Alt 13.10.2007, 19:16   #4 (İleti Bağlantısı)
Gök Yeleli Bozkurt
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,389
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
zeynepkipcak adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
sadece bu soruyu sormak için otağınıza girmiş bulunmaktayım cevabımı aldıktan sonra üyeliğimi silerseniz sevinirim.. araştırmama göre soyum soyadımdan da anlaşıldığı gibidir Kıpçak. Ben üniversitede okumaktayım ve islam dinini tamamen kendi araştırmalarıma göre hiç bir baskı olmadan bilinçli olarak seçtim. Zaten ailemin de inançla pek alakası yok. Sadece ibadet ederken örtünüyorum inancımın gerektirdiği gibi. Ama görüyorum ki Türkçüler genelde islamdan nefret ediyorlar. Bu da beni üzüyor. Ben seçimimi yapıp musevi,budist veya ateist olsaydım yinemi nefret edilecekti ?

Senin en fazla kanın Türk. Arap paçavrası örten biri Atatürk'e dolayısıyla Türklüğe karşıdır. Madem namazda örtmek gerek o zaman başını tümden örteceksin. Başını örtünce Tanrı saç tellerini mi göremeyecek veya görse ne olacak?

Sıkmabaşlar saçlarını istedikleri kadar kapatsınlar bir erkeğin niyeti bozuksa bir kadının dudakları ve yüzü ona yeter, aklıevveller. Türk'e özgü olmayan tüm hurafeler Türklüğün düşmanıdır; biz de bu yüzden tüm bu hurafelere düşmanız.

Cennete gitmekle ilgili çok büyük bir isteğin varsa, Araplaşmana gerek yok, Türk'ün töresini öğrenip uygula, orası varsa kesin gidersin.

Allah'ınız, güya 3 din göndermiş ve ancak sonuncu dinde kadınların paçavralara bürünmesi gerektiğini emretmeyi hatırlamış. Hurafeleri bırakıp karanlıklardan kurtulup, akıl ve mantık yolunu izleyip aydınlığa kavuşun.